ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Γνώριζαν εδώ και τρεις μήνες για την επικείμενη απόδραση Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό – Στοιχεία «φωτιά» από την Αντιτρομοκρατική

wpid-wp-1456815622700.jpeg

Στοιχεία – «φωτιά» είχε στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία σχετικά με την επικείμενη απόδραση του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απόρρητη αλληλογραφία μεταξύ Αστυνομίας και φυλακής που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» αποδεικνύει ότι ο 45χρονος αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε καταφέρει να εντοπίσει τα κενά ασφαλείας του Κορυδαλλού, να επικοινωνεί κωδικοποιημένα με συντρόφους του και εκτός από την απόδραση με ελικόπτερο να σχεδιάζει και την εισβολή στις φυλακές περιπολικού-μαϊμού ή ασθενοφόρου προκειμένου να εξαφανιστεί.

Χαρακτηριστική είναι η αλληλογραφία μεταξύ του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού και της Αστυνομίας που φέρει την ένδειξη «Εμπιστευτικό – Ακρως Απόρρητο» με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2015 που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σας γνωρίζουμε ότι περιήλθε σε γνώση μας πληροφορία σύμφωνα με την οποία θα επιχειρηθεί είσοδος παραποιημένου οχήματος με “καρούμπαλο” όπως αναφέρθηκε, πιθανώς όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ή ασθενοφόρο. Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επείγουσες τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να προληφθούν πιθανές έκνομες ενέργειες σε βάρος της ασφάλειας του καταστήματος…».

«Εμπιστευτικό – Ακρως Απόρρητο»
Προειδοποίησαν τέσσερις φορές

image

image

http://www.crashonline.gr/