Πέταξαν Έξω Έλληνα από το Ιπποκράτειου νοσοκομείο που είχε βιβλιάριο υγείας της πρόνοιας και πλήρωνε ΤΕΒΕ 32 χρόνια γιατί δεν είχε να πληρώσει

wpid-wp-1457092936168.jpeg

Πέταξαν Έξω Έλληνα από το Ιπποκράτειου νοσοκομείο που είχε βιβλιάριο υγείας της πρόνοιας και πλήρωνε ΤΕΒΕ 32 χρόνια γιατί δεν είχε να πληρώσει

Μία καταγγελία που δεν έχει προηγούμενο έφτασε σήμερα στο e-mail μας από έναν πρώην έμπορο και επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που είχε την ατυχία να πληρώνει ΤΕΒΕ 32 χρόνια αλλά τα τελευταία 5 χρόνια να αδύνατη να πλήρωση με αποτέλεσμα να μην έχει βιβλιάριο υγείας.

Ο 55χρονο άντρας έχει κάνει εδώ και 5 μήνες βιβλιάριό από την πρόνοια για να μπει να κάνει εγχείρηση λόγο σοβαρού προβλήματος που έχει στο πάγκρεας του. και σε έναν ενδεχόμενο υποτροπιασμό ενδεχομένως και να πεθάνει. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει έκκληση και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχέθηκαν ότι θα κανόνιζαν το θέμα του.

Όταν λοιπόν του πήγε στο Ιπποκράτειου νοσοκομείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να υποβάλει αίτηση ώστε να πάρει σειρά προτεραιότητας για να εγχειριστεί τότε του είπαν ότι θα πρέπει πρώτα να το εγκρίνει ο πρόεδρος του νοσοκομείο και μετά να πάρει ημερομηνία.

Με λίγα λόγια ο διοικητής του νοσοκομείου αποφασίζει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

Φυσικά ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείο όχι μόνο δεν έδωσε άδεια αλλά τον απέρριψε γιατί όπως λέει είχε βιβλιάριο πρόνοιας και αυτό δεν δικαιολογεί τα έξοδα της εγχείρησης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν βιβλιάρια που κανονικότατα τους παρέχονται τα πάντα και σα ανθρώπους που έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρό 32 χρόνια δεν δίνεται ούτε η ευκαιρία να ζήσουν.

Διαθέσιμά τα στοιχεία του ανθρώπου για του αρμόδιους που σίγουρα αδιαφορούν. Θα ξανά έρθουμε στο θέμα με ονόματα …

image

scoops.gr

http://katohika.gr/ellada/petaksan-ekso-ellina-apo-ippokrateiou-nosokomeio-den-eixe-na-plirosei/