Πανικός από κρούσμα φιλελέ σε πρόσφυγα

wpid-wp-1458599599851.jpeg

Τραγική είναι πια η κατάσταση για τους πρόσφυγες, αφού, σαν να μην έφταναν τα κρούσματα ηπατίτιδας, παρουσιάστηκε και κρούσμα φιλελέ.

Το κρούσμα φιλελέ παρουσιάστηκε σε Σύρο πρόσφυγα, λίγο μετά την αποβίβασή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Σύρος πρόσφυγας φώναζε στους συμπατριώτες του «καλά να πάθετε γιατί ζούσατε επί χρόνια πάνω από τις δυνατότητές σας».

Στη συνέχεια, ο ασθενής προσπαθούσε να ξαναβάλει τους συμπατριώτες του στο πλοίο και ούρλιαζε «να πάτε πίσω στην πατρίδα σας να πολεμήσετε, να κάνετε μεταρρυθμίσεις και να καταθέσετε προτάσεις για διάλογο στους τζιχαντιστές του ISIS».

Οι γιατροί απομόνωσαν αμέσως τον πρόσφυγα από τη Συρία και τον έβαλαν σε καραντίνα, για να μην κολλήσει φιλελέ και τους υπόλοιπους, ενώ δήλωσαν πως το φιλελέ μπορεί να εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα.

Δεν είναι γνωστό από ποιον κόλλησε φιλελέ ο Σύρος πρόσφυγας, αλλά οι γιατροί πιστεύουν πως δεν είχε αντισώματα γιατί ήταν κανονικός άνθρωπος.

Η Ελλάδα θεωρείται επικίνδυνη χώρα για να κολλήσουν φιλελέ οι πρόσφυγες, οπότε θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι αμέσως με αντιφελελέ.

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τους πρόσφυγες στις χώρες της βόρειας Ευρώπης, οπού το φιλελέ γνωρίζει μεγάλη έξαρση, με αποτέλεσμα να θυμίζουν τρελοκομείο.

Το φιλελέ οδηγεί σε αργό και επώδυνο θάνατο, αφού τα εγκεφαλικά κύτταρα νεκρώνουν και το άτομο χαζεύει εντελώς, με αποτέλεσμα να πηγαίνει στους άστεγους και στους πρόσφυγες και να τους ρωτάει γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι.

Το φιλελέ θεωρείται το υπερόπλο της Ευρώπης απέναντι στους πρόσφυγες αλλά απειλεί να εξαφανίσει και τους Ευρωπαίους.

Δεν πειράζει, η αγορά θα ρυθμιστεί μόνη της. Και χωρίς ανθρώπους.

image

http://pitsirikos.net/2016/03/