Ποιος την γαμά την παλιοκαριόλα.

wpid-wp-1458076490575.jpeg

Να έρθει να δει τους χιλιάδες άστεγους που έχει η χώρα υποδοχής, Να δει τις απολαβές που έχουν οι λάθρο και τις απολαβές που έχουν οι γηγενείς ,και μετά να σχολιάσει τους Έλληνες. Εάν της αρέσει το οθωμανικό ας πάει κατά Τουρκία μεριά, μπας και μάθουμε πως περνούν τα δυο εκατομμύρια που περιμένουν να  περάσουν απέναντι. Ο Έλληνας δίνει από το υστέρημα του,και να προσέξει τα λόγια της να μην την επισκευτεί ο… Γκουσγκούνης. 
Το νησί της Λέσβου, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίους όμμασι, αναμένεται  να επισκεφθεί αύριο το πρωί -αν και αρχικά οι πληροφορίες την ήθελαν να το κάνει σήμερα, Τρίτη- η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί.

image

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η χολιγουντιανή ηθοποιός με την έντονη φιλανθρωπική δράση δεν θα σταματήσει εκεί, αλλά, μετά την επίσκεψή της στη Λέσβο, θα πετάξει με το λίαρ τζετ της και για τη Θεσσαλονίκη. Πολλοί συνδέουν την πληροφορία αυτή με το ενδεχόμενο να επισκεφτεί και τον καταυλισμό της Ειδομένης, απ” όπου οι εικόνες ντροπής με τους πρόσφυγες μέσα στις λάσπες και τις κακουχίες κάνουν το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα, η διάσημη ηθοποιός επισκέπτεται τον Λίβανο και για το λόγο αυτό φέρεται να καθυστέρησε και η άφιξή της στη Λέσβο, η οποία μετατέθηκε για το πρωί της Τετάρτης, στις 09:00.

Η Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να παραμείνει στην Λέσβο μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ αναμένεται να επισκεφτεί τη Σκάλα Συκαμιάς και το Κέντρο Προσωρινής Κράτησης στη Μόρια.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/03/blog-post_28.html