ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

wpid-wp-1458601825225.jpeg

ΝΑΙ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! «ΒΓΑΙΝΟΥΝ» ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!!!
ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ ΑΚΟΜΑ;
ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ;
ΠΟΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ;
ΠΟΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ;
Λίγες ώρες κατόπιν, από την συμφωνία Ε.Ε. και Τουρκίας, για αποτροπή των προσφυγικών ροών, εντοπίστηκε στο νησί της Άνδρου, (διαβάζουμε ΑΦΩΝΟΙ στην ειδησιογραφία) βάρκα με 25 μετανάστες από τους οποίους οι 23 είναι …Σομαλοί!

image

image

Δηλαδή, δεν προέρχονται από χαρακτηρισθείσα εμπόλεμη ζώνη, όπως η Συρία και το Ιράκ, αλλά από μια ταλαιπωρημένη σαφώς χώρα, στην όμως οποία δρά, ένα από τα φονικότερα παρακλάδια της ‘Αλ Κάϊντα’…

Κάτοικος στα Άχλα της Άνδρου, εντόπισε το πρωΐ στο δρόμο(!) 5 Σομαλούς και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα…

Εκεί «εξήγησαν» στην Αστυνομία, ότι κατευθύνονταν στην… Αττική, αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας, στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο!

Είπαν επίσης, ότι μαζί τους ήταν άλλα 20 άτομα (!) τα οποία εντοπίστηκαν στην συνέχεια από την Αστυνομία.
Ο Τούρκος δουλέμπορος, τους άφησε στα Άχλα, λέγοντάς τους, πως «Εδώ είναι η πόλη» και μάλιστα έλαβε 1.000 λίρες Τουρκίας (!) από κάθε άτομο,για την μεταφορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, στα Άχλα τους έφερε πλοιάριο από Τουρκία και τους έρριξε στην θάλασσα τα τελευταία μέτρα και κολύμπησαν στην ακτή!
Πρόκειται για 25 άτομα, 23 Σομαλοί και 2 Πακιστανοί ανάμεσά τους 8 γυναίκες και 3 παιδιά, οι οποίοι ταξίδευαν 3 ημέρες από τα παράλια της Τουρκίας…

Οι αρχές εκφράζουν αμφιβολίες, για το πώς ένα μικρό πλοιάριο, ΚΑΤΑΦΕΡΕ(;;;) και διέσχισε ΟΛΟ το Αιγαίο!

Είναι η πρώτη φορά, που οι αδίστακτοι δουλέμποροι, φθάνουν στην Άνδρο, ενώ στο παρελθόν δύο φορές αποβίβασαν λαθρομετανάστες στην Αμοργό!

image

https://hellasforce.com/2016/03/22/