Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

wpid-wp-1458894177825.jpeg

Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες. Όχι ραγιάδες. Είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη… Να το θυμάσαι πατριώτη! Και να το θυμάσαι τώρα, τώρα πιο πολύ από ποτέ, τώρα που οι «γενίτσαροι» και οι εχθροί θέλουν να το ξεχάσεις.

Θέλουν να ξεχάσεις Έλληνα τον Κολοκοτρώνη, να ξεχάσεις τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Παπαφλέσσα και την Αγία Λαύρα. Να ξεχάσεις ότι κάποτε, τούτη εδώ η χώρα, η μικρή μα τόσο μεγάλη, όρθωσε το ανάστημα της απέναντι στον Τούρκο, στην πιο ισχυρή αυτοκρατορία που γνώρισε τούτος εδώ ο κόσμος και νίκησε! Να ξεχάσεις πως σε τούτα εδώ τα χώματα οι αμνοί γίνονται λέοντες. Να ξεχάσεις πως είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος… Να ξεχάσεις πως η Παναγιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα μαζί μας!

Όλα θέλουν να τα ξεχάσεις πατριώτη. Να πέσεις στη λήθη. Και μετά για τα καλά και για πάντα στα χέρια τους. Να σε πνίξουν θέλουν Έλληνα. Όπως τότε οι Τούρκοι. Οι χθεσινοί εχθροί, οι σημερινοί… φίλοι. Αυτοί που κάποτε έδιωξε από το Αιγαίο ο Κανάρης, ο Μιαούλης και η Μπουμπουλίνα και τους έκαναν συνέταιρους οι σημερινοί προδότες του Έθνους. Τι ντροπή…

Όλοι αυτοί που δεν σέβονται το αίμα των ηρώων μας. Που οι μεγάλοι του δοξασμένου παρελθόντος μας είναι για εκείνους απλά ονόματα στην Ιστορία. Μια Ιστορία που θέλουν να παραχαράξουν. Να την πουν όπως θέλουν στα παιδιά μας. Να βαφτίσουν συνωστισμό τη σφαγή της Σμύρνης και… ατύχημα την έξοδο του Μεσολογγίου. Πατριδοκάπηλοι, πουλημένοι, γενίτσαροι και προδότες. Νενέκοι.

Όχι πατριώτη. Μην τους κάνεις το χατίρι. Τώρα στα δύσκολα κράτα τη σημαία ψηλά. Πιο ψηλά από ποτέ. Κράτα καλά φυλαγμένες στην ψυχή σου τις λέξεις, πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια! Φύλαξέ τις Έλληνα μου, επαναστάτη μου, ήρωα μου!

Και πέσε στη μάχη για να ελευθερώσεις την Ελλάδα, να μεγαλώσεις τα παιδιά σου λεύτερα, να ζήσεις σαν Έλληνας κι όχι σαν ραγιάς. Όπως γεννήθηκες κι όχι όπως θέλουν να σε πεθάνουν.

image

http://www.triklopodia.gr/