ΧΟΝΤΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΚΕΡ! Ο Μουζάλας «αυτονομείται» – Στον αέρα η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

wpid-wp-1458566504157.jpeg

Τη στιγμή που η Ελλάδα «βουλιάζει» από τους μετανάστες-πρόσφυγες ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις -για να κλείσει η αξιολόγηση- θα πρέπει να εφαρμοστούν νέα δυσβάσταχτα για τον ελληνικό λαό μέτρα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα επίδειξης ισχύος.

Παρά τις «απειλές» του κ. Καμμένου αλλά και τα διλήμματα του τύπου: «ή ο Μουζάλας ή εγώ» (σσ. αν και τις επόμενες μέρες οι τόνοι έπεσαν), το αυτί του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως δεν… ιδρώνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Γιάννης Μουζάλας όχι μόνο δεν φεύγει από την κυβέρνηση αλλά αναβαθμίζεται. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που μέχρι σήμερα υπάγεται στο υπυοργείο Εσωτερικών, αυτονομείται.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε πριν από λίγο η τηλεόραση του Σκάι, όπως φαίνεται το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου (που είχε προγραμματιστεί για μετά την επιστροφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τις ΗΠΑ) αναβάλλεται. Άλλωστε, κυβερνητικό επιτελείο έχει θέσει άλλες προτεραιτότητες, όπως τη μάχη με τη… διαπλοκή.

Πάντως, ακόμα κυκλοφορούν φήμες σύμφωνα με τις οποίες, μετά την αξιολόγηση ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε μίνι ανασχηματισμό, στο πλαίσιο του οποίου δεν αποκλείεται να δοθεί μια άλλου τύπου λύση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Πάνο Καμμένο και τον σημερινό αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

image

http://www.crashonline.gr/