H πολιτική παρτούζα στα φόρτε της.

wpid-wp-1457645008169.jpeg

image

Με τόσες πουτάνες και πούστηδες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ λογικό είναι.
Στην είδηση ότι και η αδερφή του Νίκου Καρανίκα έχει διοριστεί σε κρατική θέση, και συγκεκριμένα στον ΟΛΘ, το διαδίκτυο ξεκίνησε να θυμάται ποια είναι η Ξανθούλα Καρανίκα.

Την αρχή έκανε ο συγγραφέας και υπεύθυνος Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς. «Η αδερφή του Καρανίκα δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Το όνομα Ξανθούλα Καρανίκα είναι γνωστό σε όλους εμάς τους «γερμανοτσολιάδες» των σόσιαλ μίντια. Από τα πλέον χυδαία και ανήθικα συριζοτρόλ, πρωτοστάτησε στις περισσότερες ιντερνετικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι έμμισθες ορδές της Κουμουνδούρου τα τελευταία έξι χρόνια. Μιλάμε για το άτομο που εμμέσως δικαιολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία από τρομοκράτες του 50χρονου ταξιτζή στην Πάρο ενώ πρόσφατα ταύτισε τον αδερφό της με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μαθαίνω πως η Ξανθούλα διορίστηκε και αυτή στο Δημόσιο. Όχι άδικα. Τόσα χρόνια τη μάτωνε τη φανέλα», έγραψε ο Θανάσης Χειμωνάς στο Facebook.

Η Ξανθούλα Καρανίκα εξελέγη βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές του 2012. Διετέλεσε όμως βουλευτής μόνο για μία ημέρα.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/03/h.html