Hotspot το Salon de Bricolage!

wpid-wp-1457616279972.jpeg

Οι Ελληνες σε απόγνωση. Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας κατώτερο των περιστάσεων. Η Eλλάδα γκαζώνει ιλιγγιωδώς προς την χρεοκοπία, σύμφωνα με την Bank Of America. H απειλή της Τουρκίας μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο αισθητή. Οι Τούρκοι έχουν καταπιεί ήδη το μισό Αιγαίο. Την ίδια στιγμή κανείς Τούρκος διακινητής δεν βρίσκεται στις ελληνικες φυλακές. Ακόμη και ο Ελληνας που ενεπλάκη στην τραγωδία του Φαρμακονησίου αφέθηκε ελεύθερος μετά από 1,5 χρόνο παραμονή στις φυλακές.

Στην παραδοχή ότι στην πραγματικότητα τα σύνορα είναι κλειστά προσχώρησε με καθυστέρηση και το Μέγαρο Μαξίμου καθώς αυτό ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στο περιθώριο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Στο Μαξίμου ανησυχούν για το ενδεχόμενο οι χώρες του Βίζενγκαρντ να μπλοκάρουν και τη συμφωνία για την Τουρκία για την επανεγκατάσταση προσφύγων. Έλεγαν, δε, οι κυβερνητικές πηγές ότι «αν ισχύσει η συμφωνία αυτή θα πρέπει να πάρουν και αυτές πρόσφυγες».

Είναι τέτοια η απόγνωση που επιστατευθηκαν το στρατόπεδο πυρομαχικών Γερακίνη στη Μαλακάσα και οι παιδικές κατασκηνώσεις στο Άγιο Ανδρέα ώστε να δημιουργηθούν τα νέα κέντρα φιλοξενίας – εκτός του Ελαιώνα – για τους πρόσφυγες που έχουν «εγκλωβιστεί» στη χώρα μας.

Η καταληκτική ημερομηνία για την παράδοση των νέων hot spot από την κυβέρνηση είναι η επόμενη Κυριακή, οπότε και οι δομές θα πρέπει να είναι έτοιμες για να φιλοξενήσουν περίπου 4.500 πρόσφυγες (4.000 στο στρατόπεδο Γερακίνη  και 500 στον Άγιο Ανδρέα).

Ο Σουλτάνος της Τουρκίας δεν θα δεχθεί την επαναπροώθηση στο έδαφός της προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ προκαλώντας πανικό στους Ελληνες πολίτες που βλέπουν την Απόλυτη Κόλαση να πλησιάζει.

Μία συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την Τουρκία για την επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών δεν αφορά εκείνους που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, αλλά όσους θα φθάσουν μετά την εφαρμογή της συμφωνίας, διευκρίνισε ο τούρκος υπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που θα δεχθεί πίσω η Τουρκία θα αντιπροσωπεύει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες, όχι εκατομμύρια, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ανατολή.

Κάτω από αυτές της συνθήκες η κυβέρνηση αναζητεί απεγνωσμένα χώρους εγκατάστασης των προσφύγων. Στο τέλος θα στηθούν αντίσκηνα ακόμη και στην πλατεία Κολωνακίου-έως και το Salon de Bricolage καθότι η κυβέρνηση της Αριστεράς επιθυμεί διακαώς να επιτάξει τα hotspots του lifestyle!

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/hotspot-salon-de-bricolage/