Έχουμε δίκιο να γελάμε, έχουν δίκιο να τρέμουν.

wpid-wp-1460005718627.jpeg

image

Δεν έχουν τι άλλο να κάνουν οι κηφήνες κι αρχίσανε διαγωνισμό βλακείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι φυσικά τα φαβορί. Με τις ύβρεις, αντί για επιχειρήματα, που ξεστόμισε ο υπουργός στο φοιτητή,ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε ότι θα πάρει αυτός το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.
Έλα όμως που η ΝΔ έχει το βαρύ πυροβολικό της ανοησίας. Το βλήμα Άδωνης έσκασε και τα έκανε όλα σαν τα μούτρα του Επίτιμου. «Να γίνει οδός Παπασταύρου»! Χαμός, γέλια κι η ΝΔ πήρε κεφάλι στην κούρσα της αυτοκαταστροφής.
Το ΠΑΣΟΚ ζήλεψε, έτσι είπε να συμμετέχει κι αυτό. Σε λίγο θα διαγωνιστούν, Ποτάμι, Λεβέντης κλπ. Ο Βενιζέλος λοιπόν θυμήθηκε την ελευθερία του τύπου! Αυτό είναι ο ορισμός της ειρωνείας. Σαν να έβγαινε ο Χίτλερ να μιλούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Βενιζέλος, που, όσο ήταν δεκανίκι στην κυβέρνηση Σαμαρά, επέβαλε την πιο άγρια λογοκρισία, έγιναν οι πιο σκληροί διωγμοί δημοσιογράφων. Έκλεισαν το δημόσιο κανάλι γιατί δεν λιβάνιζε την κυβέρνηση όσο τα ιδιωτικά! Αυτό το θράσος ξεπερνά ακόμα και τη βλακεία του Άδωνη.
Ποιά η αφορμή; Η ΕΣΗΕΑ τιμώρησε κάποιους γνωστούς «δημοσιογράφους», άλλους διέγραψε για κάποιο διάστημα κι άλλους τους επέπληξε. Ο λόγος; Η άθλια προπαγάνδα που έκαναν στο δημοψήφισμα.
Εδώ θα σταθούμε λίγο. Θυμόμαστε όλοι με φρίκη, καθώς είναι δύσκολο πραγματικά να ξεχάσουμε, ένα κτηνώδη ομαδικό βιασμό της αλήθειας από τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Αν σκεφτεί κανείς πχ πως η γιαγιά από τη Ν. Αφρική το 2012 βαπτίστηκε για τις ανάγκες της αισχρής προπαγάνδας «Ελληνίδα συνταξιούχος που αγωνιούσε για τη σύνταξη το 2015″!!! καταλαβαίνουμε ότι μάλλον ήταν χάδι οι ποινές. Αυτοί που είπαν τέτοια ψέματα σίγουρα δεν είναι δημοσιογράφοι κι ούτε θα γίνουν ποτέ. Αμαύρωσαν τη δημοσιογραφία.
Ο Άδωνης όμως όπως ο Βενιζέλος κι ο Κοτζιάς προκαλούν. Γιατί; Ασφαλώς γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις τους, θα προκαλέσουν οργή, αγανάκτηση, αποτροπιασμό. Κι όμως τολμούν να παίζουν με τη νοημοσύνη μας και τα νεύρα μας. Είναι άραγε ο εγωισμός ή κάτι άλλο;
Ολοφάνερα υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία στους τοκογλύφους και τους δούλους του Κεφαλαίου. Ο κόσμος έχει φτάσει σε οριακό σημείο, είναι σίγουρο ότι μπούχτισε από τα όσα συμβαίνουν και έχει αποφασίσει να δώσει ένα πολύ γερό μάθημα στους πολιτικούς απατεώνες. Είναι λοιπόν ο εκνευρισμός που νιώθει ο ένοχος, όταν αποκαλύπτεται το έγκλημά του. Η απόπειρα δικαιολόγησης έστω και γελοία, μια προσπάθεια να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του.
Κάθε μια χυδαιότητα που ξεστομίζουν είναι απόπειρα κάλυψης της μπόχας της σαπίλας του συστήματος, του οποίου είναι μέλη. Ο υπουργός θύμωσε, γιατί αποκαλύφθηκε πως η ΕΕ κάνει δουλεμπόριο. Οι ηγέτες της είναι ηθικοί αυτουργοί σε δολοφονίες. Η κυβέρνηση είναι ο εκτελεστής των εντολών των υπευθύνων για την προσφυγιά, τη φτώχεια, τον πόλεμο και τη λεηλασία. Γνωρίζει πολύ καλά τον άχαρο ρόλο του υπηρέτη κανίβαλων, αλλά δεν θέλει να το ακούει.
Η επόμενη ατάκα έχει σκοπό να κρύψει τη σαπίλα της διαφθοράς που υπάρχει σε όλα τα αστικά κόμματα, κυρίως σε όσα κυβέρνησαν περισσότερο. Οι διάφοροι απατεώνες, κόλακες και αυλικοί των πολιτικών είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι της χρεοκοπίας. Αν όμως είναι αυτοί υπεύθυνοι γιατί να πληρώσουμε εμείς τα εγκλήματά τους. Επομένως τα λαμόγια πρέπει να στηριχθούν από το σύστημα. Αυτή είναι δουλειά του Άδωνη, ο οποίος δεν έχει αξιοπρέπεια για να τη χάσει.
Τέλος τα ιδιωτικά κυρίως ΜΜΕ είναι η κουρτίνα που καλύπτει όλη την βρωμιά. Γνωρίζουν οι πάντες το σκοτεινό και ύπουλο ρόλο τους ως βιτρίνα εκβιασμών και αθέμιτων ανταλλαγών με πολιτικούς. Αλλά η παραδοχή του αυτονόητου, ότι δηλαδή λεν ψέματα, έχει επιπτώσεις και σε αυτούς που παρήγγειλαν την προπαγάνδα. Έχουμε δίκιο να γελάμε, έχουν δίκιο να τρέμουν. Η ώρα της αλήθειας φτάνει σύντομα….

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/04/blog-post_7.html