Ανατροπή! DNA της Φρόσως Κυριάκου στην θέση του οδηγού;

wpid-wp-1460137126259.jpeg

Εκτός από το σενάριο να ήταν εκείνη οδηγός, στο οποίο δεν δίνουν πολλές πιθανότητες οι αξιωματικοί της Τροχαίας, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η κοπέλα να άφησε στο σημείο αυτό DNA κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της, που έγινε από την πόρτα του οδηγού.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου, έχει ξεκαθαρίσει την στάση του από την πρώτη στιγμή και επιμένει πως η πελάτισα του δεν ήταν στην θέση του οδηγού την ώρα του δυστυχήματος, σε αντίθεση με τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπο Λυκούδη, ο οποίος από την πλευρά του θέλει να ξεκαθαρίσουν όλα τα ερωτήματα για το μοιραίο τροχαίο, θεωρώντας πως δεν ήταν οδηγός ο Παντελής, αφού είχε καταναλώσει τέτοια ποσότητα αλκοόλ…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η Φρόσω πάσχει από μια ισχυρή ψυχική διαταραχή. Οι γιατροί το λένε μετατραυματικό στρες. Η διαταραχή μετά από τραυματικό στρες ή διαφορετικά μετατραυματικό στρες, αποτελεί ψυχική διαταραχή η οποία εξ ορισμού αναπτύσσεται όταν το άτομο βιώνει συναισθηματικό στρες τέτοιας έντασης, ώστε να είναι τραυματικό για τον εαυτό του.

Έπειτα από τέτοιου είδους καταστάσεις είναι δυνατόν να αναπτυχθούν στο άτομο, έντονος τρόμος και απόγνωση και σε ορισμένες περιπτώσεις -όχι λίγες- να αναπτυχθεί σε βάθος χρόνου συγκεκριμένη ψυχοπαθολογία, με προεξάρχοντα συμπτώματα, την αναβίωση του τραυματικού γεγονότος, παθολογική αποφυγή ερεθισμάτων ανάκλησης, ευερεθιστότητα, άγχος και κατάθλιψη .

image

http://www.makeleio.gr/?p=586582