Απειλούν να μας χρεοκοπήσουν για να διαλύσουν τις οικονομίες των κρατών

wpid-wp-1459805336792.jpeg

Το ΔΝΤ θα προκαλέσει σκόπιμα την οικονομική καταστροφή της Ευρώπης και σκοπεύει την δημιουργία νέας κρίσης στις 23 Ιουνίου.

Στις 19 Μαρτίου 2016, πριν από δύο εβδομάδες, δύο ανώτεροι αξιωματούχοι του ΔΝΤ πραγματοποίησαν μια τηλεδιάσκεψη, όπου το WikiLeaks δημοσίευσε το διάλογο τους. Που τα βρήκαν τώρα αυτοί και γιατί τα δημοσίευσαν; Δεν μας λένε αλλά κατηγορούν την Ελλάδα και τους υπεύθυνους υπαλλήλους! Ο Poul Thomsen, επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, και η Delia Velkouleskou είναι η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησαν για το πως θα πιέσουν τη Γερμανία με την απειλή ότι το ΔΝΤ θα βγει από την Τρόικα αν δεν γίνει “κούρεμα” των τεράστιων χρεών της Ελλάδας όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί θα εναντιωθούν και ιδού η νέα ευκαιρία της δημιουργίας μιας νέας κρίσης. Φυσικά τα χρέη που θέλουν να διαγράψουν θα φορτωθούν θα είναι εις βάρος των βόρειων Ευρωπαίων φορολογουμένων και όχι των τραπεζιτών….

Οι Thomson και Velkouleskou λένε ότι η απειλή μιας νέας οικονομικής καταστροφής είναι αναγκαία προκειμένου να μας αναγκάσουν να συνεργαστούμε και να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τα έξοδα του κράτους. Για παράδειγμα, τις συντάξεις και τις συνθήκες εργασίας εις βάρος του εργαζόμενου. Ή, το μέγα σχέδιο για να προκαλέσουν ένα χρηματοπιστωτικό χάος στην Ελλάδα και να αποσταθεροποιήσουν ολοκληρωτικά την Ευρώπη.

Μετά την 3η ελληνική διάσωση, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, το ΔΝΤ ζητά συνεχώς μια νέα διαγραφή του ελληνικού χρέους, το οποίο από μόνο του θα ήταν ικανό να δημιουργήσει μια νέα κρίση στην ΕΕ. Την κρίση αυτή, «το πιστωτικό γεγονός» το προγραμματίζουν για την 23η Ιουνίου, όταν θα πραγματοποιηθεί το βρετανικό δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΕ ( «Brexit»). Ακόμα και το γραμμικό Bloomberg σημειώνει, ότι το ΔΝΤ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ελληνική κρίση για να φέρει την Ευρώπη πολιτικά σε αδιέξοδο, και ειδικά να πιέσει τη Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία να αποδεχτούν τις απαιτήσεις του ΔΝΤ -με ένα τεράστιο κόστος δεκάδων, ίσως και εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ για την διαγραφή του χρέους μας.

Για αυτό μας φόρτωσαν με αερίσια και ανύπαρκτα χρέη οι εβραιοκινούμενοι πολιτικοί μας και τραπεζίτες…. ώστε να μας χρησιμοποιούν σε κάθε νέο βήμα που κάνουν οι τραπεζίτες για να αρπάξουν όλο τον πλούτο των λαών… Εμείς είμαστε το μπαλάκι τους, μας κλωτσάν κάθε φορά που θέλουν να κάνουν την επόμενη κίνηση για να σκοράρουν…. είμαστε το δόλωμα και το θύμα τους…. επάνω στις πλάτες μας παίζεται η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική απάτη του αιώνα.
Τους απειλούν με τη διαγραφή του χρέους μας…. ένα σενάριο σκηνοθετημένο από τους εργοδότες του σκατόψυχου Πασόκου προδότη, ΓΑΠ ή αλλιώς Παπανδρέου ώστε να διαλύσουν την χώρα μας και να κλέψουν τις οικονομίες όλων των εργαζομένων στην Ευρώπη….

image

http://katohika.gr/gn-blog/apeiloun-na-mas-xreokopisoun-gia-na-dialisoun-tis-oikonomies-ton-kraton/