Αποκάλυψη Σοκ: Μέρκελ Τσίπρας από κοινού με τις Γερμανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών Οργάνωσαν της δήθεν αποκαλύψεις Wikileaks για το ΔΝΤ!

wpid-wp-1459794735622.jpeg

Μέρκελ Τσίπρας από κοινού με τις Γερμανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών Οργάνωσαν της δήθεν αποκαλύψεις Wikileaks για το ΔΝΤ!
Σε μια Καλοστημένη Παγίδα της Γερμανίας, μαζί με τον Πλέον άξιο Συνεργάτη τους, Αλέξη Τσίπρα, απο κοινού Σχεδίασαν και εφάρμοσαν το Τέλειο Έγκλημα,με θύμα των ίδιο των Ελληνικών Λαο!
Το Χρονικό: Τσίπρας ζητά βοήθεια απο την Μέρκελ! Πρίν λίγες μέρες η Ολγα Γεροβασίλη, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης επιβεβαίωσαν ότι το Μαξίμου έχει συμφωνήσει με τους Θεσμούς-ΔΝΤ για τη λήψη μέτρων ύψους 5,4 δισ. ευρώ, λέγοντας μάλιστα ότι ήταν επιλογή τους να ληφθούν τώρα τα σημαντικότερα, έτσι ώστε το πρόγραμμα να είναι εμπροσθοβαρές.

Όμως λόγω της Σκληρότητας των Μέτρων, ο Ελληνας Πρωθυπουργός διαισθανθηκε και την Πτώση του απο την πολυπόθητη καρέκλα της Εξουσίας,με την Κυβέρνηση του,να μην βγάζει το καλοκαίρι!
Ο Αλέξης Τσίπρας τότε στράφηκε προς βοήθεια στην Αγαπημένη του Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ,’ωστε να μην επωμιστεί τις συνέπειες αυτης της τόσο κακής συμφωνίας,και να ρίξει τις ευθύνες για αλλη μια φορά στο κακό ΔΝΤ!
Απο την πλευρά της η Γερμανία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Τσίπρα, και για τους δικούς στης λόγους,έδρασε άμεσα,(ως γνωστόν η κόντρα Γερμανιας-ΔΝΤ,για την αναδιάρθρωση του χρέους).
Η Αποκάλυψη του Der Spiegel ξεσκεπάζει ποιοι κρύβονται απο τις δήθεν αποκαλύψεις του Wikileaks, που θα γυρίσουν σαν μπουμερανγκ στον Τσίπρα!
Η Γερμανική υπηρεσία πληροφοριών (BND) Κατασκοπέυει τους Δυτικούς εταίρους, και όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και τους διεθνείς οργανισμούς, σύμφωνα πάντα με δημοσιευμα του γερμανικου περιοδικου Der Spiegel, το Σάββατο 2 Απριλίου. Η Ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ,το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βιέννη και το Βέλγιο, το υπουργείο άμυνας στο Λονδίνο,καθώς και την Ευρωπαικη Αμυντικη Βιομηχανια Eurocopter και την EADS.
Επιπλέον, ο κατάλογος των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας περιελάμβανε την οργάνωση των χωρών-εξαγωγέων πετρελαίου (ΟΠΕΚ),το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το κέντρο Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής των ΗΠΑ (NASA), το πρόγραμμα για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών των Ηνωμένων Εθνών?
Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα en.reporter-ua.ru
Ειναι Κάθαρμα ο Πολ Τόμσεν? Η έχει δίκιο για την Ελλαδα? Ο Πολ Τόμσεν ολοι ξέρουμε οτι δεν ειναι Αγιος, ενας δεινός τυχοδιώκτης είναι, αλλα εχει ενα μονο δίκιο,που δεν ειναι αλλο απο οτι η Ελλαδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους! Γνωριζοντας οτι το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας απέτυχε με δικη του ευθυνη,ο Πολ Τόμσεν ειναι σχεδόν σίγουρος οτι θα αποτύχει και το 3 Μνημονιο, αν δεν υπάρξη ελάφρυνση χρέους της Ελλαδας,πράγμα που βρίσκει αντίθετη την Γερμανία που φοβάται το ενδεχόμενο αυτο, και για αυτο παγίδευσε το γραφειο του στις ΗΠΑ.

Ο Σκοτεινός Ρόλος του WikiLeaks, και γιατι συνδέεται με τις Μυστικές Υπηρεσίες! Το WikiLeaks ειναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Τον ιστότοπο του οργανισμού, ο οποίος και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006, διαχειρίζεται η «The Sunshine Press», Μέσα στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, ο ιστότοπος ανακοίνωσε πως η βάση δεδομένων του συμπεριλάμβανε πλέον περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια έγγραφα.
Ο οργανισμός αυτοπεριγράφεται ως πνευματικό παιδί Κινέζων αντιφρονούντων, καθώς και δημοσιογράφων, και νεοσύστατων εταιρειών τεχνολογίας από τις Η.Π.Α., την Ταϊβάν, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική. Δημοσιεύματα εφημερίδων και το περιοδικό «The New Yorker» (7 Ιουνίου 2010) παρουσιάζουν ως ιδρυτή του οργανισμού τον Τζούλιαν Ασάντζ.
Ειναι σχεδόν σίγουρο οτι το WikiLeaks συνεργάζεται με πρωην Πράκτορες, και οχι με απλους Δημοσιογράφους, και ετσι εξηγείται πως καταφέρνει να έχει στην διαθεση του τοσα απόρρητα έγγραφα! Για να καταφέρει ολα αυτα το WikiLeaks, δεν φτάνει μονο η ηλεκτρονική υποκλοπή, αλλα να εχει ενα οργανωμένο δίκτυο σε ολο τον Κοσμο ανωτερο και απο την CIA,πραγμα που ειναι δύσκολο.
Αλλο ενα Μυστήριο ειναι ποιος,και απο που, Χρηματοδοτούνται, και εδω φαίνεται οτι εμπλέκονται η Μυστικές Υπηρεσίες, που χρηματοδοτούν το WikiLeaks για δικές τους υποθέσεις οπως την φερομενη αποκάλυψη του Wikileaks για το κρυφό σχέδιο Τόμσεν-Βελκουλέσκου για την Ελλάδα, με επικείμενη οικονομική καταστροφή της. Στην πραγματικότητα η Γερμανική υπηρεσία πληροφοριών (BND) ειναι αυτη που παρέδωσε τους περίφημους διάλογους του Πολ Τόμσεν στο WikiLeaks μέσω Γερμανου δημοσιογραφου συνεργάτη του WikiLeaks, ώστε να φανεί σαν διαρροη εγγραφων απο άγνωστη πηγη, μάλιστα προσπάθησαν να πλέξουν την ΕΥΠ για την διαρροή του WikiLeaks, χωρίς να γνωρίζουν οτι η ΕΥΠ ειναι επιφορτισμένη στο εργο διελευκανσης του Ελληνικου ποδοσφαιρου απο τις λεγόμενες Παράγκες,παρακολουθώντας με τον Σουπερ Κοριο! Εκει καταντησαν την ΕΥΠ,αλλα ευτυχως τους ξεσκέπασε το Der Spiegel!

Βαρουφακης- Κωνσταντοπούλου, Μυρίστηκαν την Παγίδα Τσίπρα Μέρκελ!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέρχεται στις αποκαλύψεις του Wikileaks, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ.

Την ίδια στιγμή η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως έχει περάσει στη γραμμή Στουρνάρα ενώ υποστηρίζει πως προετοιμάζει σε συνεργασία με τους δανειστές νέο Μνημόνιο, χωρίς να γίνει διαγραφή χρέους.Ο δε Βαρουφάκης ειπε για Τόμσεν μιλώντας στο περιοδικό Spiegel, τον Φεβρουάριο του 2015, μόλις ανέλαβα το υπουργείο Οικονομικών, γνώρισα τον Πολ Τόμσεν, ο οποίος έδειχνε να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο και από μένα τον ίδιο για ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Τουλάχιστον 54 δις ευρώ του ελληνικού χρέους, που απέμειναν μετά το πρώτο πρόγραμμα στήριξης, θα πρέπει να διαγραφούν άμεσα σε αντάλλαγμα για μεταρρυθμίσεις», έλεγε ο διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν,Όμως η συζήτηση δεν συνεχίστηκε ποτέ, γιατί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν ήθελε ούτε να ακούσει για διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Τώρα κάτσε εσυ άμοιρε Έλληνα να βγάλεις άκρη που έχουμε πλέξει!

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/2wgkEMWdYgk/wikileaks_4.html