Αφού το λέει η Ντορα Μητσοτακη –Μπακογιάννη – Κούβελου… και κάτι ψιλά, έτσι θα είναι.

wpid-wp-1459882965953.jpeg

Αφού δεν ήσουν ρε κορόιδο σαν τον… Μπαμπά της να παίρνει επτά συντάξεις ασορτί με τους επτά καμπινέδες της βίλας στην Σούδα  επειδή… έσωσε την Ελλάδα, αυτή φταίει;

Eπειδη εσύ αρκείσαι από το κόκκαλο που θα σου πετάξουν αφού του έχουν αφαιρέσει και το τελευταίο ιχνος ψαχνού αυτή φταίει; 

Eπειδη δεν τους πήρες με τις πέτρες διότι καταλήστεψαν την χώρα εξήντα τόσα χρόνια αυτή φταίει;

Επειδή συνεχίζεις αμετανόητα να στηρίζεις τον Κουλή για να συνεχίσει την καταλήστευση της χώρας αυτή φταίει;

Eπειδή βγάζεις τον σκασμό  φοβούμενος μην χάσεις την σύνταξη έστω των… πενήντα ευρώ ,γιατί εκεί θα στην φτάσουν αυτή φταίει;

Αυτή κάνει την δουλειά της, που είναι η αύξηση της περιουσίας του …περιούσιου ΚωλοΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ σε ασύλληπτα ύψη.

Δεν γνωρίζεις ότι το κωλόσογο είναι μια από τις ποιο σάπιες οικογένειες της πολιτικής ζωής της χώρας τον τελευταίο αιώνα;

Μία ανεκδιήγητη απάντηση έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε πολίτη που είχε το… θράσος να υποστηρίξει πως όσοι κυβέρνησαν από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. «Καλά να πάθετε» ήταν η απάντηση της κ. Μπακογιάννη.

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως το διάστημα από το 1974 έως το 2004 η κοινωνία διαβιούσε σε ικανοποιητικά επίπεδα, ρωτώντας τον συγκεκριμένο πολίτη από πού είναι συνταξιούχος και τον ίδιο να απαντάει από το ΙΚΑ.

«Μπράβο… Δημόσιος οργανισμός το ΙΚΑ εκείνη την εποχή…» είπε η ΑΘΛΙΑ έχοντας αρκετή δόση ειρωνείας στο ύφος της γιατί νόμιζε πως ο πολίτης ήταν δημόσιος υπάλληλος.

«Δεν ήμουν υπάλληλος του ΙΚΑ, συνταξιούχος του ΙΚΑ είμαι» απάντησε ο πολίτης για να πει η κ. Μπακογιάνη: «Α, νόμιζα υπάλληλος του ΙΚΑ». Λες και το να είσαι ή ήσουν υπάλληλος του ΙΚΑ είναι… αδίκημα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο 1990 – 1993, καθώς ο πατέρας της και τότε πρωθυπουργός έκανε λόγο για μεταρρυθμίσεις που θα επέβαλαν την απαιτούμενη προσαρμογή για να μην έχουμε τα σημερινά αδιέξοδα στην οικονομία, αλλά ο ελληνικός λαός επέλεξε τον Αντρέα Παπανδρέου.

«Πονάει (σ.σ. η αλήθεια)» είπε ειρωνευόμενη εκ νέου τον συνταξιούχο όταν τη ρώτησε αν δηλαδή για τη σημερινή κατάσταση ευθύνεται ο λαός και όχι τα κόμματα που είχαν στα χέρια τους τη διακυβέρνηση του τόπου.

Με την πρώην υπουργό να καταλήγει στην… επική ατάκα: «Καλά να πάθετε!».

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/blog-post_5.html