ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ & ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΧΩΡΑ

wpid-wp-1459500757847.jpeg

Αναβρασμός επικρατεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, με τους λαθρομετανάστες και τις διάφορες ΜΚΟ να προσπαθούν να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λαθρομετανάστες και διάφοροι »αλληλέγγυοι» έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ένταση επικράτησε στη Λέσβο, όπου και εκεί ζητούσαν να ανοίξουν τα σύνορα. Ναι σωστά διαβάσατε, έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας αυτοί οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας. Φαντάζεστε μια αντίστοιχη πορεία στο Πακιστάν, στη Λιβύη ή στο Αφγανιστάν από Ορθόδοξους με σκοπό να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο να ασπάζονται ελεύθερα την θρησκεία τους;

Αργά το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε ένταση στην πύλη Ε2, στο λιμάνι του Πειραιά. Πληροφορίες έκαναν λόγο για συμπλοκές μεταξύ Σύρων και Αφγανών μεταναστών, με τον τραυματισμό τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων.

Άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, χωρισμένα σε δύο αντιμαχόμενες ομάδες Σύρων και Αφγανών επιδόθηκαν σε έναν πετροπόλεμο χωρίς τέλος. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν ενδεικτικές της έντασης και της βίας που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Επί περίπου τρεις ώρες εκατοντάδες άτομα συνεπλέκοντο με ρόπαλα, πέτρες, σίδερα και οτιδήποτε υλικό, που θα μπορούσε να αποτελέσει όπλο στα χέρια τους.

Ολα αυτά συνέβαιναν με τις Αρχές να απουσιάζουν με προκλητικό τρόπο στα επεισόδια που έκαναν οι λαθροεισβολείς, μέχρι να φτάσουν στον Πειραιά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Αυτή΄την στιγμή ο κ. Τόσκας, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ή να ζητούσε μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, καθώς όλα βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δε γίνει άμεσα «καθαρισμός» του λιμανιού, που εδώ και περίπου δύο μήνες έχει μετατραπεί σε άτυπο hotspot, τότε μπορεί να έχουμε ακόμα και νεκρούς. Δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί αλλά είναι αναπόφευκτο, από την στιγμή που έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο άνθρωποι από διαφορετικά δόγματα. Σουνίτες, Σιίτες και τατζιριστές (το δόγμα που ασπάζονται στην ουσία οι τζιχαντιστές) έχουν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές.

Ο θρησκευτικός τους πόλεμος μεταφερθηκε από την Μ. Ανατολή στην Ορθόδοξη Ελλάδα…

Αίσθηση προκαλεί επίσης η αποκαλυπτική μαρτυρία εθελοντή διερμηνέα, στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος μίλησε στο Mega για τον τρόπο δράσης ομάδων και οργανώσεων που παρακινούν τους πρόσφυγες να κάνουν επεισόδια, για να περάσουν από τα σύνορα.

«Έρχονται πληροφορίες από Σύρους ότι άτομα τους στέλνουν μηνύματα, ή έρχονται εδώ και τους λένε να πάνε στα σύνορα γιατί όταν είναι μαζεμένοι εκεί μπορούν να σπρώξουν, να σπάσουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα. Τους λένε να κάνουν επεισόδια, για να τους αφήσουν να περάσουν», είπε ο εθελοντής.

Ένταση επικρατεί και στην Ειδομένη και συγκεκριμένα στη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από τις τελευταίες έντεκα ημέρες. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στην προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει τις γραμμές, οι «πρόσφυγες» απάντησαν πετώντας πέτρες.

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί έβαλαν μια γυναίκα σε περιπολικό με στόχο την προσαγωγή της. Ομάδα ατόμων, ωστόσο, αντέδρασε «δυναμικά» και συμπατριώτες της γυναίκας την έβγαλαν από το περιπολικό.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο από την Ειδομένη:

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουμε προσοχή σε μερικά στοιχεία που κυριολεκτικά θα αποστομώσουν τους »προοδευτικούς» και λαθρολάγνους που ομιλούν για πρόσφυγες.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν περίπου 3000 άτομα που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα, ωστόσο παρά την επιχείρηση περί τα 800 άτομα πέρασαν στη Μυτιλήνη. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα είναι Πακιστανοί σε κατάσταση εξαθλίωσης. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έχουν επιχειρήσει τρεις, τέσσερις ή και πέντε φορές να περάσουν στην Ελλάδα.

Τι δουλειά έχουν οι Πακιστανοί στην Ελλάδα; Από την στιγμή που δεν υπάρχει πόλεμος στην χώρα τους πρόκεται για λαθροεισβολείς. Μην ξεχνάμε επίσης πως Τουρκία και Πακιστάν συνεργάζονται άψογα σε τομείς όπως η άμυνα, με κοινές ασκήσεις σε Τουρκία και Πακιστάν αντίστοιχα κάθε χρόνο.

Συνολικά σήμερα οι λαθρομετανάστες στη χώρα ανέρχονται σε 51.393, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Ο αριθμός των προσφύγων στα νησιά ανέρχεται σε 5.337, με τις νέες αφίξεις ως τις 8 το πρωί να υπολογίζονταν σε 377.

Στην Αττική φιλοξενούνται 14.960, εκ των οποίων οι 5.750 παραμένουν στο λιμάνι του Πειραιά. Στην κεντρική Ελλάδα βρίσκονται 2.645 πρόσφυγες και στη βόρεια Ελλάδα 28.451. Ο αριθμός στο camp στην Ειδομένη ανέρχεται σε 11.324 και στο βενζινάδικο του Πολυκάστρου σε 1.279.

Το πιο εξοργιστικό στην όλη υπόθεση είναι πως οι λαθρομετανάστες, αν και παράνομοι, θα απολαμβάνουν συνθήκες ζωής που δεν θα φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα με τους Έλληνες να μην έχουν τα βασικά είδη ανάγκης.

Σ’υμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προχωρά στην ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για περίπου 3.000 ωφελούμενους μέχρι το τέλος του 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας 20.000 προσφύγων που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Ύπατη Αρμοστεία έχει υπογράψει συμβάσεις με πέντε ΜΚΟ, τις Praksis, «Solidarity Now», Ηλιαχτίδα, Νόστος και Άρσις για δημιουργία θέσεων φιλοξενίας σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία. Ήδη φιλοξενούνται στο πλαίσιο του προγράμματος και σε συνεργασία με τις ΜΚΟ 3.600 άτομα σε όλη τη χώρα, κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Λεκλέρκ (αντιπρόσωπος ΟΗΕ στην Ελλάδα) 4.000 θέσεις θα δημιουργηθούν έως τον Ιούνιο και άλλες 10.000 θέσεις ως τον Αύγουστο. Επίσης, έχει συμφωνηθεί με την ελληνική κυβέρνηση ότι τμήμα των 20.000 θέσεων για τους υποψήφιους προς μετεγκατάσταση, θα δημιουργηθούν σε δομές φιλοξενίας, ενώ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί το άνοιγμα ενός τέτοιου κέντρου μετεγκατάστασης.

Μήπως ήρθε η στγμή να ελεγχθούν οι περίφημες ΜΚΟ; Ποιοι κρύβονται από πίσω και τι συμφέροντα εξυπηρετούν;

Να είστε σίγουροι κύριοι του Μεγάρου Μαξίμου, στην Ελλάδα του 2016, με 1.5 εκατομμύριο ανέργους, με οικονομικά προβλήματα και με μια εθνική υπερηφάνεια τσαλαπατημένη στη χώρα… τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη των οικονομικά ασθενέστερων Ελλήνων!

Η κοινωνική εξαθλίωσή των μεταναστών σε συνδυασμό με την χειραγώγησή τους από ξένα κέντρα που επιδιώκουν την περαιτέρω αποσταθεροποίηση της χώρας, τους οδηγούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σε επεισόδια που γρήγορα θα κλιμακωθούν και σε βάρος των Ελλήνων.

Όλα αυτά σημαίνουν πως οι λαθρομετανάστες είναι μια ικανή δύναμη η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να επιτύχει την σύσταση ενός εσωτερικού μετώπου που θα έχει ως σκοπό τις δολιοφθορές, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τις οικονομικές ζημιές με αποτέλεσμα να επιφέρουν το απόλυτο χάος και τη καταστροφή της χώρας.

image

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ
ithesis.gr
http://www.triklopodia.gr/