Μουσικώθηκε η τρίχα

wpid-wp-1460121494464.png

MH MIΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ
ΜΗ μιλάς άλλο για Απάτη, η Απάτη είναι παντού

Και ξαφνικά – κεραυνός εν αιθρία που λένε – μαθαίνουμε χτες από τα ΝΕΑ και την οικογενειακή διαπλοκή του Τσίπρα τον πατέρα του και τον θείο του εργολάβους της χούντας, με τις ευλογίες της εκκλησίας και Παναθηναϊκούς. . Ρίγησε το Πανελλήνιο. Τι. να πεις πλέον, ότι πέφτεις από τα σύννεφα; Ποια σύννεφα , μια χαρά ηλιόλουστη μέρα ήταν χτες.
Τα κατάφεραν τα έντυπα του ΔΟΛ , έψαξαν και βρήκαν , προχτές τα βρήκαν , χτες τα σερβίρανε, φρέσκα, φρέσκα , με τις δροσοσταλίδες του φρούτου που κόβεται με την πρωινή δροσιά ακόμα . Πιστεύουν οι ΔΟΛιανοί ότι απευθύνονται σε κρετίνους και οπωσδήποτε θα το έχουν ερευνήσει. Και τώρα το σχετικό ποίημα :

Ω! αγαπημένη,
που δεν βρίσκεται ούτε φύλλο συκής,
να καλύψει το κόκκινο γαρούφαλο σου,
γιατί γίνανε ανάρπαστα και πουλήθηκαν όλα,
και γιατί τα μάσησες και τα κατάπιες όλα.
μη μιλάς.
Ω! αγαπημένη,
με τα μαλλιά στο χρώμα της δαγκωμένης λαμαρίνας,
και το αγέρωχο βλέμμα
που δεν το σκιάζει καμία συστολή, κανένας ενδοιασμός
ω! χοντροκομμένη αγαπημένη
Μη μιλάς άλλο για απάτη,
η απάτη είναι παντού…

ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τι Lady Gaga , Madonna, και πράσινα άλογα. ¨Όλα τα παρακμιακά υποπροϊόντα με τις πολυεθνικές που τα προμοτάρουν και την εκστρατεία αφελληνισμού πίσω τους, που δυναστεύει ελληνικό κοινό και φιμώνει Έλληνες καλλιτέχνες Αλλά η αδούλωτη ελληνική έμπνευση δεν ολιγωρεί και υπόγεια ούτε και διαπραγματεύεται.
Δεύτε λάβετε πατριώτες έτη φωτός μπροστά .
Μύρισε Αιγαίο. Τι Αιγαίο; Ναύπλιο, και Αίγινα, Μύκονος και Σαντορίνη, Ρόδος και πήδημα, και Βεργίνα, και Αμφίπολη και Δαφνί . Μέχρι που στην Κωνσταντινούπολη. ο βασιλιάς ξεμαρμάρωσε, και πέτρωσε.
Άντζελα plus jumbo,plus ελληνική επιχειρηματικότητα. Λατρεία, λέμε , με την θρησκευτική έννοια,

image

http://www.imerodromos.gr/friki/