Σοκάρει η Λαγκάρντ καθώς φωτογραφίζει την τεχνική των Υποκλοπών, εγκαταλείπουν το Hilton;

wpid-wp-1459754772686.jpeg

H απάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ στον Ελληνα πρωθυπουργό είναι γεμάτη υπαινιγμούς για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ από την μεριά της Ελλάδας αλλά και φωτογραφίζει τις υποψίες της για τον τρόπο που αυτές θα μπορούσαν να γίνουν.

Η Λαγκάρντ και το Ταμείο υποπτεύονται δύο τρόπους Υποκλοπής των συζητήσεών τους επί ελληνικού εδάφους: O ένας είναι μέσω των κινητών των στελεχών τους στην Αθήνα[είναι καίριο ότι οι Αρχές σας θα εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεων] και ο άλλος είναι η παγίδευση των δωματίων τους στο Hilton[θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την προσωπική τους ασφάλεια].

[Ιt is critical that your authorities ensure an environment that respects the privacy of their internal discussions and take all necessary steps to guarantee their personal safety].

Η αναφορά να εγγυηθεί την προσωπική τους ασφάλεια φωτογραφίζει την ενδεχόμενο Υποκλοπής με παγίδευση των δωματίων άρα εμπλοκής ξένης προς τον ένοικο-στέλεχος του IMF στο δωμάτιο έστω και για τα λεπτά της ώρα που ήταν αναγκαία για την παγίδευση του χώρου.

Εκτιμούν μάλιστα πως ο ΔΡΑΣΤΗΣ των υποκλοπών μπορεί να διαθέτει και οπτικό υλικό των στελεχών του Ταμείου από την παραμονή τους στην Αθήνα.

Στο IMF σύμφωνα με πληροφορίες υποψιάζονται πλέον πως οι ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ γινόντουσαν πολλούς μήνες τώρα και σε κλειστές συσκέψεις τους συζητάνε πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να αλλάξει ο τόπος των διαπραγματεύσεων.

Αυτό από μόνο του είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που θα τινάξει στον αέρα τα χρονοδιαγράμματα.

Η Ελλάδα κρέμεται σε μια κλωστή…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-489/