Στο Βερολίνο γράφεται η αυλαία

wpid-wp-1459834892946.jpeg

Από σήμερα Τρίτη στο Βερολίνο Μέρκελ, Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Τόμσεν, Ντάισεμπλουμ αποφασίζουν τα διαδικαστικά της πορείας που θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός  Ευρωζώνης.

Για τους ιστορικούς του μέλλοντος το Βερολίνο είναι η πόλη που γράφεται ο επίλογος της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας.

Γι΄αυτό το λόγο η συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα σε Τσακαλώτο και Bελκουλέσκου κράτησε ελάχιστα.

Στην πραγματικότητα δεν είχαν κάτι να συζητήσουν.

Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές. Ακόμη και το Hilton σαν έδρα των διαπραγματεύσεων μετά τις υποκλοπές δείχνει να έχει ακυρωθεί. Οτι ήταν να δώσει το έδωσε.

Στο μεταξύ τα στελέχη του Ταμείου επιχειρούν μέσα από κάποιες “συμπτώσεις” να υπολογίσουν το πότε έγινε η έναρξη των Υποκλοπών. Ποιους αφορούσε και σε ποια σημεία εντός και εκτός της Ελλάδος;

Τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει η προς ενός έτους αποκάλυψη του Βαρουφάκη ο οποίος oμολόγησε ότι έχει ηχογραφήσει τους συνομιλητές του στα Εurogroup.

Κάθε μέρα που ξημερώνει πλέον σ΄αυτή τη χώρα δεν έχεις παρά να αναμένεις την διαβάθμιση του κακού που θα βιώσεις.

Από την Ειδομένη ως τη Χίο και την Κρήτη. Η Ελλάδα σβήνεται…

image

Vice President Joe Biden and German Chancellor Angela Merkel walk on the balcony outside the Chancellor’s office overlooking Berlin, Germany, Feb., 1, 2013. (Official White House Photo by David Lienemann)

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-500/