«Συγχαρητήρια» είστε τόσο ευγενικοί όσο οι ναζί.

wpid-wp-1460136320443.jpeg

image

Νομίζεις πως ήξεραν; Δεν μπορούσαν να το φανταστούν γιατί ακριβώς ήταν τόσο διεστραμμένο και αποτρόπαιο που ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Όταν το καταλάβαιναν ήταν πολύ αργά, άσε που πάγωναν από τη φρίκη. Βία ακόμη και εν ψυχρώ εκτελέσεις σε όσους δεν υπάκουσαν στις διαταγές, αλλά και ψέματα, παραπληροφόρηση μέχρι τα θύματα να βρεθούν στην κατάλληλη θέση.
«Τους Εβραίους που έφθαναν υποδέχονταν στην αποβάθρα του Μπέλζεκ με μουσική και τραγούδια μιας ορχήστρας που την αποτελούσαν δέκα κρατούμενοι»…
«Άνδρες και γυναίκες έπρεπε να γυμνωθούν χωριστά σε παράγκες. Προκαλείτο η εντύπωση πως τα ρούχα θα ξαναδίνονταν μετά το «ντους».
Στο Σόμπιμπορ ένας στρατιώτης των Ες-Ες με άσπρη ποδιά έδινε ακριβείς οδηγίες, με ποιον τρόπο έπρεπε τα ρούχα να τοποθετηθούν με τάξη, και ευκαιριακά μιλούσε για ένα εβραϊκό κράτος που οι εκτοπισμένοι θα ίδρυαν τάχα στην Ουκρανία.
Στο Κούλμχοφ έλεγαν στους κρατούμενους πως επρόκειτο να εργαστούν στη Γερμανία. Παρόμοιους λόγους έβγαζε ένας επιλεγμένος άνδρας των Ες-Ες και στο Μπέλζεκ. Και στα τρία στρατόπεδα υπήρχαν ιδιαίτερες θυρίδες για την παράδοση των πολυτίμων αντικειμένων…»
Μετανάστες το κράτος σας αγαπάει. Γι αυτό πρόκειται να σας πηδήξει. Βέβαια άλλο κράτος άλλο άνθρωποι, το κράτος δεν έχει σχέση με ανθρωπισμό. Τους λένε λοιπόν ότι είναι καλύτερο να πάνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πόσο καλύτερο άραγε; Να είσαι φυλακισμένος, ενώ δεν έχεις κάνει τίποτα που να δικαιολογεί τον εγκλεισμό σου.
Δεν ξέρω πως μου “ρθε συνειρμικά το κείμενο που είχα διαβάσει για το Ολοκαύτωμα, όταν διάβασα το ενημερωτικό σημείωμα της Κυβέρνησης. «Τα σύνορα είναι πια από παντού κλειστά και δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα να ανοίξουν άμεσα». Δηλαδή: Δεν έχετε καμία απολύτως ελπίδα, αυτό τους λένε ευγενικά. «Μην τα πιστεύετε αυτά. Είναι κέντρα προσωρινής φιλοξενίας και παραμονής» είπε ο αξιωματικός των SS στους Εβραίους. Χωρίς καμιά διάθεση για πλάκα, αυτό ακριβώς έλεγαν τότε. Αυτοί οι Γερμανοί πόσο οργανωμένοι είναι! Μαζί με τις εντολές να μείνουν οι πρόσφυγες φυλακισμένοι στη χώρα μας έδωσαν μάλλον και φυλλάδιο οδηγιών. Τότε που το πρωτοέφτιαξαν ήταν πολύ αποτελεσματικό…
Ξαφνικά δε νιώθω καλά… Μια ανατριχίλα με διαπερνά. Αυτά τα κάνει η Αριστερή κυβέρνηση; Δηλαδή τι θα κάνει η Δεξιά; Σαπούνια; Τους έχω ικανούς για όλα. Αριστεροί του πόλου. «Δεν γίνετε να μείνετε εδώ». Μα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. Θέλουν να γίνει το αυτονόητο, να πάνε όπου οι ίδιοι επιθυμούν.
Για να σας ρωτήσω κάτι απλό. Υπάρχουν στοιχεία, λόγοι, αποδείξεις για τον κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους που δικαιολογούν κράτηση; Η Ευρώπη, που υπερηφανεύεται για το νομικό της σύστημα, καταδικάζει συλλήβδην, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο ενοχής, συνανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια; Τι τέρατα κυβερνούν την ΕΕ; Με ποιο δικαίωμα ή λογικό επιχείρημα αναγκάζετε τους ανθρώπους να πάνε μόνοι τους φυλακή; «Συγχαρητήρια» είστε τόσο ευγενικοί όσο οι ναζί. Θα έχετε την ίδια ακριβώς θέση στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας… .

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/04/blog-post_22.html