Υπάρχει ποιό βλαμμένος από έναν… σημερινό….δεξιούλη;

wpid-wp-1459888843618.jpeg

image

Όλοι οι δεξιούληδες νουδουλήτες είσαστε πανηλίθιοι. Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με μια κωλοτουμπίστικη  αριστερά που φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια μετά την ήττα που υπέστη στον εμφύλιο να περάσουν από τα «σχολεία» της, σχεδόν όλο το σημερινό  δημοσιογραφικό σινάφι; Θα παρουσιάζουν το άσπρο – μαύρο και εσείς θα περιμένετε να κάνει κάτι ο …Μαυρίκος και μερικοί άλλοι αρπαχταδόροι. Φροντίσατε να δημιουργήσετε προσβάσεις στην λαϊκή κουλτούρα;  Φροντίσατε να έχετε δικούς σας «φίλους» συγγραφείς, τραγουδιστές ,ποιητές, δημοσιογράφους ,Ηθοποιούς, και άλλους που επηρεάζουν την κοινή γνώμη; Mέχρι …κόκκινη προβιά έφτανε η προπαγάνδα σας. Φτάσατε στο έσχατο σημείο που τα ξεπλυμένα αποφόρια  του Καρατζαφερη να είναι τα ικανότερα στελέχη σας. Από την στιγμή που χάσατε τα σώματα ασφαλείας με τα κοινωνικά φρονήματα και τις παρακρατικές οργανώσεις που τρομοκρατούσαν και απειλούσαν τον κοσμάκη …τελειώσατε. Όσο για το …Γερμανοτσολιαδίκι σας; Kαι εκεί σας πρόλαβαν οι αριστερούληδες. Αποδείχτηκαν ποιο …ευκολοπροσάρμοστοι. 

«Ζητήσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του, τον κ. Ψυχάρη, αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου. Με την ουσία του αστείου σημερινού δημοσιεύματος των «Νέων» δε θα ξαναασχοληθούμε. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία που την ελεγχουμε αναφέρει απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Η ΝΔ όμως, που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου, αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες, προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως – βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες» καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/blog-post_8.html