Aπό την Αντζελα Δημητρίου στην Ντέλια Βελκουλέσκου

wpid-wp-1460064766898.jpeg

Eίναι ακριβώς ότι σου αξίζει: Aντζελα Δημητρίου για βλαμμένους νοικοκυραίους, μνημόνια, φόροι και βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Πιο τριτοκοσμικός δεν γίνεσαι. Κι εσύ τα εγκρίνεις και τα ενισχύεις όλα αυτά.

Εσύ και τα κλαψούρικα τουβλάκια που τα παίρνεις από το χέρι και αντί να τα πας στην Silicon Valley τα πας στα Jumbo για να μην τους χαλάσεις το χατήρι.

Θα μπορούσες να τα πας και στο λιμάνι του Πειραιά ή στην Ειδομένη να δουν πως ζουν άλλα παιδάκια της ηλικίας τους.

Πολλά από αυτά τα παιδάκια θα διαδεχθούν εσένα τον ανεπρόκοπο και αποτυχημένο Ελληνα που μόλυνες με την παρουσία σου αυτόν εδώ τον τόπο, που αποδείχθηκες ανάξιος κάτοικος όπως γράφει πολύ σωστά ο  ‏@NikSfikas.

Γιατί θα πρέπει να έχεις καλύτερη τύχη από το 6ετές μνημονιακό μαστίγωμα. Ακόμη και όταν ζητάς να συλλάβουν τους φοροφυγάδες που βγάλαν έξω τα λεφτά τους, ξεχνάς ότι εσύ τους έκανες πλούσιους. Εσύ αγόραζες πάσης φύσεως σκουπίδια που σου διαφήμιζαν, εσύ ψήφιζες εκείνους που έπαιρναν μίζες από τα εξοπλιστικά (και συνεχίζεις να το κάνεις), από τις κρατικές αναθέσεις και πάει λέγοντας. Εσύ έκανες πλούσια τα τηλεσκουπίδια με τα εκατομμύρια ευρώ των καταθέσεων. Δημιούργημα δικό σου είναι το τέρας που σε καταπίνει. Οσο για την λαίδη Αντζελα αυτή είναι η ζωή σου ρε κερατά. Από την Αντζελα Δημητρίου στην Ντέλια Βελκουλέσκου. Αυτός είναι ο κύκλος της μεταπολίτευσης, που δεν λέει να κλείσει, ανόητε και κακομούτσουνε Ελληνα.

Σου αξίζει να καίγεσαι στην κόλαση…

image