Mπράβο Αλέξη, μάγκα!..

wpid-wp-1459754316788.jpeg

image

Δεν έχει καμία σημασία ποιος έκανε την παγίδευση… Σημασία έχει ότι τους πιάσαμε την ώρα που ήταν έτοιμοι να μας εκβιάσουν και να μας πτωχεύσουν και όπως αποδείχθηκε ήταν και πολύ εύκολο, γιατί, αυτοί που έχουν έρθει, για να μας σώσουν, αποδείχθηκε ότι είναι πολύ… ΚΟΡΟΪΔΑ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ, απόδειξη ότι τους έπιασαν στα πράσα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ η χώρα μας είχε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία, ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ – με τη βοήθεια των Wikileaks – την ηγεσία του ΔΝΤ, τον περιβόητο Τόμσεν, που εδώ και 6 χρόνια έχει καθίσει στο στομάχι μας και είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για τα βάσανα που τραβάμε, γιατί αυτός ο κύριος…. σχεδιάζει και αποφασίζει όλα τα ΣΚΛΗΡΑ και ΗΛΙΘΙΑ μέτρα σε βάρος του λαού και της χώρας μας…

ΟΠΩΣ αποδεικνύεται από την υποκλαπείσα «συνομιλία» μέσω της τηλεσυνδιάσκεψης – μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου, ΣΤΟΧΟΣ του ΔΝΤ ήταν να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ τη χώρα μας για να την ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ και έτσι να μας ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΝ περισσότερο και να μας τα φάνε όλα.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ τη συνομιλία μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου και δεν έχει και καμία σημασία, γιατί σημασία για τη χώρα και το λαό μας, έχει μόνο η ΒΟΜΒΑ αυτών των φοβερών και απίστευτων αποκαλύψεων…

ΕΜΕΙΣ, εδώ που τα λέμε, θα ήμασταν ευτυχείς, αν η παγίδευση των συνομιλιών έχει γίνει από Έλληνες, είτε από κάποιο χάκερς είτε από τις… μυστικές υπηρεσίες της χώρας, η δουλειά των οποίων είναι ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για να προστατεύουν τη χώρα μας. Άλλωστε στη σημερινή εποχή που ζούμε, δεν υπάρχει χώρα που να μην παρακολουθεί την άλλη.

Τις προάλλες δεν αποκαλύφθηκε, πάλι από τα Wikileaks, ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν την Μέρκελ;

Μήπως άλλωστε και η Μέρκελ δεν θα… παρακολουθεί τον Ομπάμα και τους συνεργάτες του;

ΤΟ θέμα είναι ότι αν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ και ΜΟΝΙΜΑ τους κλέφτες πολιτικούς και τους ξένους ανθέλληνες, η χώρα μας θα βρισκόταν σε πολύ καλλίτερη οικονομική θέση.

ΠΡΩΤΟΝ γιατί θα είχε εξαλειφθεί ή τουλάχιστον περιοριστεί η ΛΗΣΤΕΙΑ του Δημόσιου Χρήματος από τους γνωστούς κλεφτοπολιτικούς και δεύτερον γιατί θα ξέραμε, τι μας ετοίμαζαν οι «φίλοι» και οι εχθροί του Ελληνισμού. Έτσι μπορεί να είχαμε γλιτώσει τη χούντα. Μπορεί να είχαμε γλιτώσει την εισβολή στην Κύπρο και ένα σωρό άλλα πράγματα που οδήγησαν στην καταστροφή τη χώρα, θα μπορούσαν ίσως να είχαν αποφευχθεί. Αλλά δυστυχώς ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ και ευθυνόφοβοι όπως είναι οι περισσότεροι πολιτικοί μας το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γεμίζουν τις βαθιές τσέπες τους και αδιαφορούσαν για όλα τα άλλα και κυρίως ποτέ δεν σκέφθηκε κανένας τους να συγκεντρώνει τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που αφορούσαν τον τόπο, τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, για να είμαστε σε θέση να αντιδρούμε και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις.

ΓΙΑ να δείτε την αξιοπιστία και τη δουλικότητα των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το βλέπετε και οι ίδιοι, ότι αντί σε αυτή την ΚΟΡΥΦΑΙΑ αποκάλυψη να βρεθούν ενωμένοι και ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσπαθούν να «μειώσουν» την αξία της και ασχολούνται αν έγινε η παγίδευση των κομπιούτερ στην Ελλάδα, ή αλλού από τα οποία μάθαμε το… κοστούμι της πτώχευσης που μας ετοίμαζε ο κύριος Τόμσεν.

ΓΙΑΤΙ ρε κορόιδα; Δεν θέλετε να έχει γίνει εδώ στην Αθήνα η παγίδευση;

ΔΕΝ θέλετε τα ελληνόπουλα οι χάκερς μας, ή οι μυστικές μας υπηρεσίες να ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και να εργάζονται για την πατρίδα μας και να παρακολουθούν τις ατιμίες που σχεδιάζουν οι εχθροί μας, εναντίον μας.

ΕΤΣΙ ξέφραγο αμπέλι πρέπει πάντα να είναι η χώρα μας;

ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ, δεν θυμάστε ότι όταν οι Τούρκοι εισέβαλλαν στην Κύπρο, κάποιοι «φίλοι» μας στο ΝΑΤΟ «πείραξαν» τις τηλεπικοινωνίες μας και τα αεροπλάνα μας που σηκώθηκαν για να πάνε στην Κύπρο, βρέθηκαν στην… Μάλτα!!!

ΕΝ ΠΑΣΗ περιπτώσει ό,τι και να έχει γίνει, εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και το αποτέλεσμα είναι ότι αυτούς που πήγαν να μας ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ και να μας ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ τους ΠΙΑΣΑΜΕ!

ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν… μάγκα Αλέξη!

image

http://www.kontranews.gr/arthrographoi/197250-mprabo-alexe-magka