MEΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! Άφησαν απλήρωτους τους ανέργους μέσα στο Σαββατοκύριακο! Δεν έβαλαν το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ!

wpid-wp-1460137802326.jpeg

Σε μια εποχή όπου η ανεργία έχει γίνει μάστιγα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζουν από το ταμείο του ΟΑΕΔ, λαμβάνοντας ένα πενιχρό τακτικό επίδομα (τις περισσότερες φορές της τάξης των 350 ευρώ). Η κυβέρνηση, ωστόσο, στρέφει όλη της την προσοχή στην καλοπέραση των μεταναστών και στον τρόπο που αυτοί θα αφομοιωθούν στη χώρα μας, ξεχνώντας τους έλληνες άνεργους αφού σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών το Ταμείο καθυστερεί ακόμα και αυτό το ελάχιστο επίδομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, το επίδομα του ΟΑΕΔ αντί να πληρωθεί ως είθισται στις 4 Απριλίου, δεν έχει πληρωθεί ακόμα, την ώρα που οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων «πέφτουν» κανονικά και στην ώρα τους! Οι τέσσερις μέρες καθυστέρησης είναι ζήτημα, καθώς υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες που – δυστυχώς- ζουν μόνο από αυτά τα επιδόματα.

Ας καταλάβουν στην κυβέρνηση, πως οι οικονομικά εξαθλιωμένοι πολίτες αυτής της χώρας, λίγο νοιάζονται για τις σωτηρίες των τραπεζών ή το κούρεμα του χρέους, όταν μάλιστα είναι άνεργοι και δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε γάλα στο παιδί τους, όταν δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και κινδυνεύουν να μείνουν στο σκοτάδι. Νοιάζονται όμως, για το πότε θα λαμβάνουν έστω και το επίδομα του ΟΑΕΔ για να βάλουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι. Φαίνεται όμως πως η Πολιτεία, έχει προτεραιότητα τους μισθούς του κ. Καρανίκα –για να μπορεί να βλέπει από high definition τηλεοράσεις τις εκπομπές της Μενεγάκη, και της οικογένειας «Ράπερ» αφού έχουν τόσα στόματα να θρέψουν! Ντροπή!

image