Έτσι έστησαν το σκανδαλο με τις οφσορ του τζόγου οι διεφθαρμένοι πολιτικοί – ανοίγει δικογραφία για φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων

wpid-wp-1463425722693.png

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Με απλά παραδείγματα σήμερα αποκαλύπτουμε τον τρόπο που εγκληματιες πολιτικοί έστησαν έναν δαίδαλο οφσορ προκειμένου να συμμετέχουν ως εταίροι σε στοιχηματικές εταιρείες της Μάλτας που οι ίδιοι αδειοδότησαν, κατέχοντας θέσεις ευθύνης.

Η δικαιοσύνη, πράττοντας το καθήκον της απέναντι στην πατρίδα και την κοινωνία υποχρεούται να ζητήσει την αποκάλυψη των πραγματικών μετόχων που κρύβονται πισω από τις μαλτέζικες στοιχηματικές, σε επιπεδο ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Έτσι θα δούμε ποιοί είναι οι «αλητάμπουρες» που θησαύρισαν πάνω στο αίμα του Ελληνικού λαού, στερώντας δισεκατομμύρια εσόδων από το δημόσιο. Τα οποία φυσικά κατέληξαν στους κρυφούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς σε Ντουμπάϊ και Άμπου Ντάμπι.

Themis EBT LTD. Εταιρεία Παναμά, που αποτελεί 100% θυγατρική εταιρείας των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Μέθοδος προκειμενου να κρυφτούν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της εταιρείας. Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον: Η εταιρεία δεν διαθέτει καν φυσικό προσωπο ως διαχειριστή, παρά μόνον μαλτέζικη εταιρεία «συμβούλων» με ειδίκευση στον τζόγο!

Η διεύθυνση της εταιρειας λοιπον ειναι τα γραφεία της C. Cauchi Interserv που φυσικά εδρεύει στην Μάλτα. Η εν λόγω εταιρεία λοιπόν, εξασφάλισε στην οφσορ της οποίας κρύβει ευλαβικά τους πραγματικούς μετόχους, τα εξής:

Ανώνυμη συμμετοχή ως εταίρος σε μαλτέζικη εταιρεία ITC, που θεωρείται «Ευρωπαϊκή» και φυσικά δραστηριοποιείται στον διαδικτυακό τζόγο.
ΦΟρολογία  35% από τον τζίρο που θα κανει παγκοσμίως και… Επιστροφή 31% επειδή οι εταίροι / μέτοχοι δεν ειναι κάτοικοι Μάλτας!! Δηλαδή η εταιρεία δίνει απευθείας στην οφσορ το 31% υπό μορφή επιστροφής (!!)
Καθαρισμένο βρώμικο χρήμα δηλαδή, με φόρο ξεπλύματος μόλις 4%!
Εννοείται ότι η Interserv εξασφαλίζει την ανωνυμία των μετόχων, γεγονός που προκύπτει από το συμφωνητικό που διέρρευσε στα Panamapapers.

Όπως γίνεται κατανοητό, ένα προσωπο πολιτικού ενδιαφέροντος κρύβεται πισω απο την οφσορ και εισπράττει περί τα 310 εκατομμυρια ευρώ ετησίως στον λογαριασμό του σε κάποιο εμιράτο. Ο ίδιος φυσικά έχει εξασφαλίσει ότι η μαλτέζικη εταιρεία θα πάρει άδεια λειτουργίας στην χώρα του, απομυζώντας τους πολίτες και το δημόσιο.

ΥΓ. Όπως καταλάβατε «κύριοι», εδώ απειλές, εκβιασμοί, συκοφαντίες και βαλίτσες δεν περνάνε. Θα το διαπιστώσετε δε, λίαν συντόμως.

image

https://olympia.gr