Έχεις την ευθύνη ξύπνα Έλληνα

wpid-wp-1462339855570.jpeg

Τα πρόβατα έχουν επιλέξει τον επόμενο βοσκό

Αναγκαίο κακό ή η μόνη λύση ο Κυριάκος Μιτσοτάκης.

Ξεχνάτε την Siemens

Ξεχνάτε ρε τα σκάνδαλα της οικογένειας αν σας έλεγαν πριν από 2 χρόννια πως θα γίνει προθυπουργός θα γελούσατε τώρα ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ.

Δεν υπάρχει λύση μέσα από τα κόμματα της βουλής

Δεν υπάρχει κανένας πατριώτης

Δεν θα βάλεις άλλον ένα αχυράνθρωπο στο τιμόνι της πατρίδας μας που απλά θα εκτελέσει την θεατρική παράσταση που θα του υποδείξουν τα μεγάλα αφεντικά.

Αύριο παλι θα χτυπούμε το κεφάλι μας στον τύχο θυμήσου των Κωστάκη Καραμανλή των Γιωργάκη Παπανδρέου το Μαλακισμένο τον Τσίπρα και πρόσεχε πρίν να έρθει ο Κούλης.

Μας οδειγούν σε αδιέξοδα με σκοπό να μας καθοδηγούν σε αυτούς που έχουν επιλέξει οι κυρίαρχοι της πατρίδας μας. Θέλουν γλάστρες για να διακοσμήσουν την δήθεν δημοκρατία τους θέλουν φελούς να επιπλέουν έως ότου αποφασίσουν να τους αλλάξουν.

Είμαστε ένα έθνος που ενώ έχει όλες της δυνατότητες και της προοπτικές αντί να οραματιστούμε ένα μέλλον βιώσιμο για τα παιδιά μας το αφείνουμε στα χέρια των εχθρών μας. Η ΕΛΛΑΔΑ από άκρη ως άκρη μπορεί να παράξει τα πάντα για την Ευρώπη αλλά και για όλα τα Βαλκάνια μπορουμε να γίνουμε το κέντρο εκπέδευσης όλης της Ευρώπης μπορουμε να παράξουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μπορούμε να καθορίσουμε της τύχες μας Αντ αυτού αφεινόμαστε στην δανεική ζωή τα δανεικά χρήματα στον δανεικό πολιτισμό στους δανεικούς ηγέτες.

Ας ενωθούμε μια φορά με κοινό όραμα και σκοπό για το καλό της πατρίδας μας να κάνουμε πράξη την θεωρία, με πρόγραμμα κόπο με πίστη στα ιδανικά μας και με σεβασμό στην ιστορία μας να βρούμε τα κοινά σημεία.

Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ούτε σύνορα στην σκέψη τα μόνα σύνορα που υπάρχουν είναι της πατρίδας μας αν τους αφείσουμε θα αλειώσουν εντελώς το έθνος την κοινωνία την θρισκεία την παράδοση μας μας θέλουν άβουλα πλάσματα που απλά να καταναλώνουμε και να ακολουθούμε ως πρόβατα κατά ομάδες της τάσεις που αυτοι θα επιλέξουν.

Ο κάθε ένας από εμάς φέρει ευθήνη ας πράξουμε με γνώμονα το κοινό καλό και όχι το Εγώ μας και αδιαφορώντας να αφείνουμε άλλους να αποφασίζουν για το Έθνος μας.

image