Ανεκδιήγητος Παπαχριστόπουλος: Έχω πέσει θύμα bullying από τους δημοσιογράφους…

wpid-wp-1462537828279.jpeg

Το άσπρο-μαύρο επιχείρησε να κάνει για μια ακόμα φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μετά τη χθεσινή ομολογία του ότι η κυβέρνηση διέρρευσε τις συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλεσκου. Μιλώντας στην επιτροπή που επεξεργάζεται το ασφαλιστικό εμφάνισε τον εαυτό του ως… θύμα, λέγοντας: «Δέχτηκα απίστευτη επίθεση χθες.

Έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε εμπάργκο, έχω βρεθεί στο Ιράκ, όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες στην Αϊτή, πολλές φορές με κίνδυνο. Έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου, ούτε τώρα φοβάμαι, άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες κι αποστάτες!», είπε με στόμφο, προκειμένου να αποδείξει ότι έγινε στόχος της «διαπλοκής».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα bulling, το οποίο απέδωσε στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να βρουν καταδότες και αποστάτες.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέμεινε να επικαλείται και τα πρακτικά της Βουλής, τα οποία αναφέρουν ακριβώς αυτά που μετέδωσαν και οι δημοσιογράφοι. Σε έντονα φορτισμένο ύφος προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως αν ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, θεωρεί ότι έπραξε κάτι κακό, μπορεί να του ζητήσει την παραίτησή του.

«Σε καταδότες δεν απολογούμαι. Ούτε αποστάτης είμαι. Την υπογραφή για την έδρα μου την έχει ο κ. Καμμένος στο γραφείο του. Αν νομίζει ότι έκανα κάτι κακό μπορώ να φύγω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής η επίμαχη φράση έχει ως εξής: «Στη σ. 116 έχουμε ήδη δεσμευτεί για αυτά που ζητάνε. Είναι απορίας άξιο γιατί το κάνουν. Δηλαδή, πρέπει να έρθει ο Πιτέλα, ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών, να πει “είναι κατάντια και ντροπή, θέλετε να διαλύσετε μια χώρα;” Στην ίδια στιγμή τα τρία σε ένα, εγώ έτσι τα λέω, λυπάμαι που τα λέω, ταυτόσημες απόψεις και στο Ποτάμι και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Δεν φταίω εγώ για αυτό. Τρία σε ένα λύσσα, απίστευτη λύσσα.

Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση, όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου; Το παλεύει με νύχια και με δόντια αυτή τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πώς θα τον έκαιγε αλλιώς;»

image

http://www.lykavitos.gr/archives/407310