Η απίστευτη αποκάλυψη του Τερζή για την επιθυμία του να «τελειώσει»

wpid-wp-1462518668095.jpeg

Μία από τις πιο αδύναμες στιγμές της ζωής του, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Πασχάλης Τερζής. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής λυγίζει καθώς θυμάται μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, τότε που είχε χάσει την πρώτη σύζυγό του. Διαβάστε τι αποκαλύπτει…

Πότε έκανες οικογένεια;

Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόµιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσµου. Παρ’ όλο που είχα µαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. ∆εν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυµία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσµο;”. Και µου έδειξε τον µικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγµατι να αποκτήσω µία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ µε τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα… (σ.σ.: ξαφνικά η φωνή του σπάει, αλλοιώνεται)
Και η κόρη του η Γιάννα γυρνάει και του λέει µε αγάπη και αποφασιστικότητα: «Πρέπει να µιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. ∆εν ήταν µόνο η γυναίκα σου, ήταν η µάνα του παιδιού σου».

Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Θα ήµουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγµα είναι η οικογένεια.

image

Πηγή: Real