ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !

wpid-wp-1463516482544.jpeg

image

Αυτοί τα στήνουνε, αυτοί τα βρίσκουνε. 9.800.000 σε ένα πρόσωπο. Ρε, σε ποιούς τα πουλάτε αυτά; Προφανώς η κουστωδία των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει εργολαβία τα συνεχή τζακ ποτ του τζόκερ, έχουν βαλθεί να μας απογειώσουν. Στην ποθητή για τη μισή Ελλάδα κλήρωση, πάλι βρέθηκε ένας που κερδίζει κοντά στα…10 εκ ευρώ. Δικός τους, δικός μας, Αλβανός, Πακιστανός, Φιλιππινέζος; Ουδείς γνωρίζει, όπως δεν έμαθε ποτέ και για τους άλλους.
Ποια κυβέρνηση όμως θα κάνει… το αυτονόητο σε μια εποχή που η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται ότι τη δουλεύουν αλλά όσο το καταλαβαίνει, τόσο πορώνεται με τον τζόγο; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς Μετά από ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 συνεχόμενα Τζακ ποτ, η κληρωτίδα του Τζόκερ ανέδειξε τον μεγάλο νικητή που κερδίζει τα 9,8 εκατομμύρια ευρώ! Η κλήρωση της Κυριακής 15/5/16 ανέδειξε τους εξής τυχερούς αριθμούς 9, 15, 41, 27, 35, ενώ Τζόκερ αναδείχθηκε ο αριθμός 8

Ο ΟΠΑΠ, έχει συγκεκριμένα αφεντικά που δεν φημίζονται για την…διαύγεια και την καθαρότητα τους αλλά φημίζονται για την καπατσοσύνη τους.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί ένας ικανός κυβερνήτης να τους ξεσκονίσει.Σε τέτοιους διαγωνισμούς, δεν υπάρχει κύριοι ανωνυμία. Αυτά γίνονται μόνον στις ζούγκλες που θα πάμε με τον Ταρζάν.

image

http://feedproxy.google.com