Οι νεοναζιστικές «αγάπες» του Καμίνη συνεχίζονται

wpid-wp-1463118964810.jpeg

image

Με αυτό το δεδομένο κανέναν δεν εντυπωσίασε η απόφαση της παράταξης του δημάρχου Αθήνας να παραχωρήσει το πάρκο Χωροφυλακής για να οργανώσει εκδήλωση τα ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.
Αναμενόμενες ήταν και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση Καμίνη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ Σοφιανός και Λάμπρου  καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή του Καμίνη ότι «παραχώρησε στη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, που διώκεται ποινικά, το χώρο του πάρκου Χωροφυλακής για εκδήλωση, νομιμοποιώντας έτσι την εγκληματική της δραστηριότητα».
Στην ίδια κατεύθυνση είναι και η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Αθήνας. Η «Ανοιχτή Πόλη»,  καταγγέλλει το γεγονός και τονίζει:  «Η παραχώρηση του χώρου από τη δημοτική αρχή του κ. Καμίνη στη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, συνιστά βαθύτατη προσβολή για τα δημοκρατικά αισθήματα κάθε Αθηναίου δημότη. Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή και τον κ. Καμίνη για την συμβολή τους, με αυτόν τον τρόπο, στη νομιμοποίηση της εγκληματικής οργάνωσης και της δραστηριότητάς της, η οποία διώκεται ποινικά». 
Δριμύτατες και οι σχετικές δηλώσεις του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου, εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αφού κάνει αναφορά   στις «δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής», χαρακτηρίζει πρόσκληση την πραγματοποίηση «φιέστας μίσους των νεοναζί στο Πάρκο Χωροφυλακής». τονίζοντας ότι «είναι σκάνδαλο στον χώρο όπου βρίσκεται μνημείο του Μπελογιάννη, το οποίο βανδάλισαν με ναζιστικά σύμβολα οι χρυσαυγίτες, να τους δίνεται άδεια για την πραγματοποίηση σύναξης μίσους».

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com