Ο Αλέξης και ο Πάνος επικεφαλής των ΤΕΑ θα ληστεύουν σπίτια, εκκλησίες και τράπεζες

wpid-wp-1462569355262.jpeg

To πολιτικό θρίλερ στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η Ελλάδα γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ. Τα δεδομένα αλλάζουν ώρα με την ώρα. Σε βάρος της χώρας μας. Κι αυτό γιατί χάσαμε χρόνο. Χάσαμε 15 μήνες σε ροκάνισμα χρόνου και τώρα σοκαρισμένη η κυβέρνηση ανακαλύπτει ότι ο χρόνος δεν μετράει υπέρ της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφμερίδας «Αγορά» γερμανός αξιωματούχος που επικαλείται δημοσιογράφος των New York Times, τοποθετεί την συζήτηση για το χρέος το 2020!!!

Εαν έτσι έχουν τα πράγματα η κατάσταση γίνεται ασφυκτική για την Ελλάδα και σε 2 μήνες από σήμερα ο Τσίπρας δεν θα έχει σάλιο να πληρώσει μισθούς και συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων! Το ΔΝΤ χωρίς απομείωση του χρέους και δίχως το εφεδρικό πακέτο δεν δέχεται να μάς δανείσει εκ νέου. Οσο για τους Ευρωπαίους σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναλάβουν να πληρώσουν εκείνοι τα λεφτά που θα έβαζε το ΔΝΤ.

Αρα τι μένει; Ο Τσίπρας και ο Καμμένος επικεφαλής των ΤΕΑ να μπουκάρουν σε σπίτια, εκκλησίες, τράπεζες, επιχειρήσεις και να ληστεύουν ώστε να μαζέψουν κασαδούρα για τα μισθά του Δημοσίου και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του κράτους. O Φλαμπουράρης θα κρατάει το σάκο με τα κλοπιμαία. Μια ακόμη ιδέα θα ήταν να κάνουν εμπόριο ηρωίνης, κοκαίνης, όπλων και πάει λέγοντας. Οπως πάνε τα πράγματα δόση δεν πρόκειται να υπάρξει.

Ο δημοσιογράφος των ΝΥΤ, Landon Thomas, έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο αξιωματούχος του γερμανικού υπ. Οικονομικών του είπε: «Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Το 2020».

Ο ίδιος αξιωματούχος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ανέφερε ότι το θέμα είναι πολιτικό και δεν μπορεί να περάσει στον γερμανό φορολογούμενο ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους πριν από τις εκλογές του 2017. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Δεν θέλουμε να φέρουμε το θέμα του ελληνικού χρέους στη γερμανική βουλή πριν από τις εκλογές του 2017.

Για τον Γερμανό φορολογούμενο δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αναδιάταξη και το κούρεμα χρέους. Γιατί πρέπει ο Γερμανός φορολογούμενος να πληρώσει για τις επιλογές που έκαναν οι Έλληνες;

image

http://kourdistoportocali.com/