Πολιτικό θρίλερ με νέα συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου

wpid-wp-1462967031758.png

Νέο σασπένς στο πολιτικό θρίλερ της υπόθεσης με συνέντευξη τύπου του πρταγωνιστή της Ανδρέα Βγανόπουλου το μεσημέρι της Τετάρτης (1.30μμ).

Την ίδια ώρα άφαντοι παραμένουν-σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο- οι κατηγορούμενοι στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος.

Δεν παρουσιάστηκαν στην Εισαγγελία Δικαστικής Συνδρομής στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσαν ότι θα έπρατταν πριν από εβδομάδες όταν ο Άρειος Πάγος αποφάσισε οριστικά την έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να παραπεμφθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Οι ανακριτικές αρχές στην Κύπρο εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένες κυρίως για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με αποτέλεσμα τη φυγοδικία των δύο κατηγορουμένων πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας.

Οι δύο κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, καταδολίευση, παρουσίαση ψευδών στοιχείων, τήρηση ψευδών λογαριασμών και απόκρυψη της απομείωσης της υπεραξίας της τράπεζας.

Η έκδοση των δύο πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας και νυν της MIG αποφασίστηκε οριστικά από το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στις 15 Απρίλιου.

Για την σημερινή συνέντευξη Βγενόπουλου κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις-βόμβες που θα βάλουν φωτιά στην πολιτική επικαιρότητα…

image

http://kourdistoportocali.com/