ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Ποιοι τον προωθούν ως αντίπαλο της Φώφης

wpid-wp-1465327172567.jpeg

Οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά συνεχίζονται, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ και Ποταμιού να βρουν κοινό τόπο συνεργασίας.

Βλέποντας ότι «κερδίζουν» χρόνο, αφού οι εκλογές απομακρύνονται έχουν ανάψει» οι συζητήσεις μεταξύ στελεχών της Κεντροαριστεράς και του Ποταμιού, προκειμένου να βρεθεί το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον ηγέτη κοινής αποδοχής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ο άνθρωπος που θα σταθεί απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, η οποία μέχρι στιγμής φέρεται να επικρατεί άνετα.

Ο μοναδικός ισχυρός αντίπαλος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά υπάρχουν και φωνές που επιμένουν ότι δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις. Τα ίδια αυτά στελέχη προωθούν τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, θεωρώντας ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός για την θέση αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κ. Καμίνη έχουν ήδη πλησιάσει και δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του. Μαζί με το Γιάννη Μπουτάρη είχαν οργανώσει την ομάδα των 5 δημάρχων, προερχόμενοι όλοι από την κεντροαριστερά, αλλά και πέρυσι το καλοκαίρι όταν επιχειρήθηκε να ηγηθεί του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, βάζοντας βάσεις για την πολιτική του πορεία.

Ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον μηχανισμό της Φώφης Γεννηματά και του ΠΑΣΟΚ.

image

http://www.crashonline.gr