Η παρέα του Ράδιο Αρβύλα έριξε αυλαία! Δείτε πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

wpid-wp-1465360947095.jpeg

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η παρέα του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, αποχαιρέτησαν χθες τους τηλεθεατές ενώ ευχαρίστησαν όλους όσους δούλεψαν πίσω από τις κάμερες για την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους δημοσιογράφους που μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν τον καλό λόγο για το Ράδιο Αρβύλα γιατί τίποτα από αυτά δεν είναι δεδομένο. Όσο κοινότυπα και αν ακούγονται αυτά, σας το λέμε μέσα από την καρδιά μας, δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε πόσο πολύ το εννοούμε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς γιατί είστε το μοναδικό καύσιμο που έχει απομείνει γιατί όλη αυτή η υπόθεση είναι πολύ κουραστική και το πραγματικό καύσιμο είστε εσείς που μας εκφράζετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας με ένα πολύ ζεστό και ανθρώπινο τρόπο και το εκτιμούμε όσο δεν φαντάζεστε.

Ήταν μια σεζόν πολύ ιδιαίτερη για το Ράδιο Αρβύλα, τη μοιραστήκαμε κάθε Δευτέρα μαζί σας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι περνούσατε κι εσείς καλά όσο εμείς εδώ. Μια δύσκολη σεζόν για την Ελλάδα, μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα και να μην υπάρχει υλικό κι εμείς να χάσουμε τη δουλειά μας και να χάσουμε αυτή την εκπομπή. Μακάρι γιατί συμβαίνει το εξής παράδοξο: Όσο η χώρα διαλύεται, αυτές είναι οι καλύτερες συνθήκες για μια σατιρική εκπομπή. Μακάρι να αλλάξουν αυτές οι συνθήκες και να ασχολούμαστε με την Ελένη Φουρέιρα στην Επίδαυρο και με τέτοιου είδους πράγματα. Έχετε όλη μας την αγάπη! Καλό καλοκαίρι».

image

http://www.zougla.gr