Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα μετά το βίντεο – ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

wpid-wp-1465022723584.jpeg

Η Έλενα Ακρίτα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που τοποθετήθηκε δημόσια για το bullying, αλλά και για την εύρεση στοιχείων για κάποιες «σκοτεινές» πτυχές της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ένα βίντεο που δείχνει οκτώ νεαρούς να παίζουν ξύλο στον 20χρονο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος τον φεβρουάριο του 2015 έδωσε τέλος στη ζωή του. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την οργή της για τη δημοσιοποίηση βίντεο τονίζοντας πως ο στόχος είναι να τιμωρηθούν όσοι τον βασάνισαν και όχι να προβάλλονται τέτοια στιγμιότυπα.
«Γιατί βλέπουμε συνέχεια στην τηλεόραση το φρικαλέο βίντεο με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη; Το θέμα είναι να γίνουμε όλοι μας κομμάτια (σκέψου οι γονείς του δηλαδή!) ή να τιμωρηθούν σκληρά και παραδειγματικά τα κτήνη που βασάνισαν το παλικαράκι; Η σκοπιμότητα, το κοινωνικό μήνυμα το ‘ό,τι’ τέλος πάντων εδώ ποιο είναι; Μήπως όσοι τρομοκρατούν, βιαιοπραγούν, βασανίζουν μέχρι θανάτου, θα δουν το βίντεο του μαρτυρίου και θα…συνετιστούν; Σε τι εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση αυτής της τραγωδίας, ρε γαμώτο; Ντροπή πια, ντροπή».

image

toratora.gr