Μας τελειώνουν υπό τον τρανταχτό γέλωτα του κάθε καρανίκα…

wpid-wp-1469819885947.jpeg

Ποτέ άλλοτε στην νεώτερη ιστορία του γένους μας δεν είχε να αντιμετωπίσει ο Έλληνας μια τόσο αποφασισμένη συμμορία εξολοθρευτών.

Φόροι επί φόρων στοχευμένοι στον αδύναμο, σκανδαλώδης αναδιανομή του πλούτου, υπερ των κομματικών στρατών, βουλιμιαία λεηλασία της δημόσιας περιουσίας, συστηματική καταστροφή των δημόσιων υποδομών, της φυσικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.

Δημόσια αγυρτεία σε όλα τα επίπεδα.

Ρουφιάνοι, εθνομηδενιστές, βανδαλοι και τουρκομογγόλοι του πολιτισμού, καταλαμβάνουν, βρωμίζουν, υφαρπαζουν, τσακίζουν τα πάντα.

Κανενα όριο στο μίσος κατά των Ελλήνων.

Δεν κυβερνούν. Πλιατσικολογούν. Και διαμοιράζουν τα εθνικά κουρέλια μας, ρίχνοντας κλήρο.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του νεώτερου έθνους/κράτους μας, ο Ελληνισμός δεν γνώρισε τόσο λιμασμένους επιδρομείς.

Μπορώ μοναχά να συγκρίνω τη μανιακή επίθεση της πρώτης φοράς αριστεράς, με την επέλαση των διαδόχων του αυτοκράτορος Ηρακλείου στο Βυζάντιο, όταν ολόκληρες επαρχίες του βυζαντινού Ελληνισμού [όπως η Συρία] υποτάσσονταν στους άραβες, για να γλιτώσουν από τους φορομπήχτες των αυτοκρατόρων… Ποτέ άλλοτε στην νεοελληνική ιστορία, μια αγέλη αρπαχτικών δεν χύμηξε με τέτοια λύσσα, κατεπάνω στον δύσμοιρο ρωμιό.

Μαγαζάκια κλείνουν, καλυβάκια κατάσχονται, οικογένειες ξωμένουν στους δρόμους, καταχρεωμένοι εμποράκοι φουντάρουνε από τις ταράτσες – κάθε τι που παράγει, που αγωνίζεται για τη ζωή, που προσφέρει κάτι τις σ’ αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, καταδιώκεται συστηματικά.

Και το πιο αηδιαστικό, οι ίδιοι αυτοί εχθροί του λαού, που ανέλαβαν εργολαβικά την εξόντωση του, φαίνεται να το καταδιασκεδάζουν.
Σαν τους παρανοϊκούς κατά συρροήν φονιάδες που, αφου εκτελέσουν το θύμα τους, χορεύουν από πάνω του.

Να μου το θυμηθείτε ότι σε λίγο καιρό θα κατάσχουν δυαράκια, με μουσική υπόκρουση τη ενάτη συμφωνία [της χαράς], όπως κατακρεουργούσαν τα θύματα τους οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι στο Κουρδιστό Πορτοκάλι.