έστω και ένα καρκινοπαθή να βοηθήσω θα είμαι ευτυχής για την ενημέρωση μου αυτή

wpid-wp-1468912810102.jpeg

Με αφορμή το θάνατο του μικρού Κωνσταντίνου…έστω και ένα καρκινοπαθή να βοηθήσω θα είμαι ευτυχής για την ενημέρωση μου αυτή
Eίδα ένα αγοράκι τον Kωσταντίνο που πέθανε από καρκίνο όπως και πολλοί άλλοι συνέλληνες.

Εμένα δύο φορές με επισκέφτηκε ο καρκίνος και τον ξεπροβόδισα με το φίλο την ελιά που έχει την ικανότητα να δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και με την βοήθεια άλλων ενεργειών… το να κοιμάται κάποιος μία η δυο ώρες μετά την δύση του ηλίου είναι σαν να ενισχύει τον οργανισμό του με 20 δυναμωτικές βιταμίνες .

Να βάλει στην ζωή του γυμναστική και υγιεινή διατροφή και για 100% επιτυχία να παίρνει και τον βολβό από κυκλάμινο

Δεν επηρεάζει τα φάρμακα ούτε τα φάρμακα επηρεάζουν το φύλλο της ελιάς.

Ένας γείτονάς μου που τον συμβούλεψα παράλληλα με τα φάρμακα να παίρνει και το φύλλο της ελιάς, ο γιατρός του το απαγόρευσε και τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Εσκεμμένα λεν ότι δεν βρήκαν ακόμη το φάρμακο για τον καρκίνο … για πολλούς λόγους. Πολλές δεκάδες είναι τα δις για τις φαρμακοβιομηχανίες 2ρον γίνεται ρύθμιση του πληθυσμού κλπ και αυτό είναι άδικο ενώ υπάρχουν άλλοι τρόποι και μηχανισμοί για την ρύθμιση των πληθυσμών της γης.

Μόνον μία κυρία οικονομικά αδύνατη, μπορώ να την φιλοξενήσω δωρεάν μέχρι να θεραπευτεί στην φύση και δίπλα στην θάλασσα και να την ξυπνούν τα πουλιά κάθε πρωί.

Έίναι από δικές μου οικολογικές ελιές και πριν κάνει μετάσταση ο καρκίνος σε όλο το σώμα…τα φύλλα της ελιάς να μην είναι ραντισμένα, και να μήν έχουν ρίξει λιπάσματα…. και το ξαναλέω το φύλλο της ελιάς δεν επηρεάζει την υποτιθέμενη απόδοση των φαρμάκων και δεν υπαρχει καμία παρενέργεια…

Τον χυμό της ελιάς τον έπινα με τις κανάτες αντί νερού …έστω και ένα καρκινοπαθή να βοηθήσω θα είμαι ευτυχής για την ενημέρωση μου αυτή …ευχαριστώ

Αριστογένης Παπακωσταντινου 6937708342

Ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τα φύλλα ελιάς και τον καρκίνο

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο 4χρονος Κωνσταντίνος που μπήκε στις καρδιές όλων μας μετά από την δημοσιοποίηση της περιπέτειας του από τους γονείς του που αναζητούσαν χρήματα για τις θεραπείες τους.

«Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ό,τι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων» έγραψε η οικογένεια του μικρού στο Facebook.

Ο Κωνσταντίνος διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα τον Ιούνιο του 2014. Τον Αύγουστο του 2015 υποτροπίασε και από τότε έδειχνε να μην αντιδρά θετικά στις θεραπείες. Οι γονείς του όλο αυτό το διάστημα έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να βοηθήσουν το αγγελούδι τους, που τελικά «νικήθηκε» από το θάνατο.

Συλλυπητήρια στους γονείς του, Ευθύμη και Παρασκευή, και σε όλη του την οικογένεια.


koolnews.gr