Ας δούμε τα πράγματα από άλλη ματιά μήπως ο Βαρουφάκης είναι μεγάλος μάγκας;

wpid-wp-1467754167217.jpeg

Όλα τα μέσα ενημέρωσης είτε από την τηλεόραση είτε από το διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει επάνω στον Βαρουφάκη και προσπαθούν να τον κανιβαλίσουν.

Ο τρόπος με τον οποίο τον παρουσιάζουν είναι σαν ένα παρανοϊκό άνθρωπο που δεν ήξερε τι του γινόταν και απλώς αντιδρούσε στους καλούς Ευρωπαίους χωρίς λόγο και αιτία μόνο και μόνο θέλοντας να ικανοποιήσει τα παιδικά του κόμπλεξ. Και εκτός από αυτό βλέπουμε ότι θα έρθει και αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για κάτι που στην ουσία δεν στήριξε και για κάτι που δεν έγινε.

Αν αυτό δεν είναι παράνοια τότε τι είναι; Αντί να μπεί ένας φυλακή για τα εγκλήματα που έκαναν τόσα χρόνια όπως Σιμήτης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καραμανλής, Παπανδρέου και πολλοί άλλοι αφήνουν ελεύθερους και τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπαγεωργόπουλο σε λίγο τον Τσοχατζόπουλο και απαλλάσσουν τον Διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ και πολλούς άλλους σέρνουν στην δικαιοσύνη τον Βαρουφάκη για κάτι που δεν έκανε στην ουσία.

Με λίγα λόγια ποινικοποίησαν το πλάνο β κάποιου να πάει την χώρα στην δραχμή.

Γιατί κανείς δεν λέει ότι αυτός τουλάχιστον είχε πλάνο β κάτι το οποίο δεν είχε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Και αυτό αποδείχθηκε δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο υπογράφοντας το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο.

Ξαφνικά όποιος μιλάει για δραχμή πρέπει να λογοδοτεί στην δικαιοσύνη; Έχουμε χούντα;

Εγώ ξέρω άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τον Βαρουφάκη ότι όταν ένας άνθρωπος καταστρώνει εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που αποτύχει το πρώτο είναι ικανός να φέρει λύσεις στον τόπο. Αν πάλι ένας άνθρωπος δεν έχει σχέδια και απλά υποχωρεί όταν δεν πάει καλά το μοναδικό τσαπατσούλικο σχέδιο τότε είναι απλά τσαπατσούλης και βλάκας. Γιατί απλά εφόσον δεν είχες την ικανότητα να καταστρώσεις ένα δεύτερο σχέδιο τότε ήταν καταδικασμένο να αποτύχει και το πρώτο.

Και στο φινάλε φινάλε ο Βρουφάκης ήταν σταθερός στις απόψεις τους από την αρχή ως το τέλος άσχετα έδωσε στην ψηφοφορία το ναι προφανώς υπό συνθήκες εκβιασμών και πιέσεων από τον ίδιο τον Τσίπρα. Έτσι κι αλλιώς όλα είχαν κριθεί ήδη.


http://scoops.gr