ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Πα-τέρας βίασε την έγκυο κόρη του-Περιγραφή σοκ από τη 18χρονη

wpid-wp-1467875886640.jpeg

Μια απίστευτη κτηνωδία, την οποία δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ένας υγιής νους, αποκαλύπτεται από το περιεχόμενο πρόσφατης απόφασης του Εφετείου.

Μεσήλικας βίασε την κόρη του η οποία μόλις είχε ενηλικιωθεί και ήταν έγκυος, γεγονός το οποίο γνώριζε ο πατέρας βιαστής όταν εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά με τον χειρότερο τρόπο το παιδί του.

Ο βιασμός ήταν το αποκορύφωνα μιας εφιαλτικής πορείας που άρχισε πολλά χρόνια πριν. Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως αυτά αποτυπώνονται στην απόφαση του Εφετείου, οι γονείς της βιασθείσας συζούσαν για 7 χρόνια και από τη συμβίωσή τους απέκτησαν δύο παιδιά.

Λόγω του ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος και κυρίως της άσκησης βίας που ασκούσε ο πατέρας προς τη συμβία του, τα παιδιά τέθηκαν υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και αργότερα δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες. Η απομάκρυνση των παιδιών έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία ο πατέρας εξέτιε ποινή φυλάκισης για περιστατικό άσκησης σωματικής βίας εναντίον της μητέρας των παιδιών.

Η κοπέλα με την ενηλικίωσή της αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της ανάδοχης οικογένειας και να εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της.

Παρουσιάστηκαν δυσκολίες στη μεταξύ τους σχέση και η ενήλικη πλέον θυγατέρα εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου διέμενε ο πατέρας της με τη νέα του συμβία και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Το μοιραίο βράδυ του βιασμού

Τα γεγονότα του βιασμού διαδραματίστηκαν ένα βράδυ τον Ιανουάριο του 2014, σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης. Εκείνο το βράδυ συνέβησαν διάφορα γεγονότα, τα οποία είχαν ως επίκεντρο την εγκυμοσύνη της 18χρονης.

Η κόρη ανακοίνωσε στον πατέρα ότι είναι έγκυος και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Ο πατέρας και η κόρη του μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς, όπου θα συζητούσαν το θέμα της εγκυμοσύνης. Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόφαση. Μετά από αρκετές βόλτες, κατέληξαν τελικά στο Ακρωτήρι. Εκεί έδειξε και τις πραγματικές του προθέσεις.

«Ήπιε ένα τσιγάρο και όταν τελείωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει πάνω στα γεννητικά μου όργανα. Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήξω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάνει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω. Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να με χτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου».

Τα όσα ακολούθησαν, που συνέθεσαν τον βιασμό της κόρης από τον πατέρα, προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, αιμομιξίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκου προσώπου. Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού βάσει των γεγονότων της υπόθεσης επέβαλε στον καταδικασθέντα ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση τόσο εναντίον της καταδίκης όσο και εναντίον της επιβληθείσας ποινής, την οποία θεωρούσε έκδηλα υπερβολική.

Το Εφετείο, επικυρώνοντάς την, υπέδειξε χαρακτηριστικά ότι «η ποινή του Κακουργιοδικείου αποτελείται από 18 σελίδες. Με υποδειγματικό τρόπο και με αναφορά στη νομολογία καθοδηγεί τον εαυτό του επί όλων των νομικών σημείων και παραγόντων που θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη για επιβολή της ορθής ποινής».


http://www.crashonline.gr