Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ

wpid-wp-1468911603142.jpeg

Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Ξεπέρασαν σε θράσος και την περίοδο που ο Μιχάλης Χριστοφοράκος παρακολουθούσε από την σουίτα της Μεγάλης Βρετάνιας τα καλοταισμένα περιστέρια του να τιτιβίζουν στο προάυλιο της Βουλής.

Απροκάλυπτα τρυπώνουν στις αυλές των χορηγών τους και ανταλλάσουν την ισχύ της πολιτικής εξουσίας με χρήμα, χρήμα, χρήμα, χρήμα, χρήμα, χρήμα, χρήμα.

Το χρώμα του χρήματος είναι υπεράνω ιδεολογιών, κομμάτων, αξιώματος και προπάντων προσωπικής αξιοπρέπειας. Το εμπόριο αποφάσεων, τα παραθυράκια στους Νόμους, οι φωτογραφικές διατάξεις είναι το φόρτε τους. Οσο πιο πολύ φτωχοποιείται ο λαός τόσο μεγαλύτερη η δική τους μπάζα.

Σε λίγο θα κάνουν ειδικές κατασκευές-κρύπτες ώστε να εντοιχίσουν το χρήμα πριν το φυγαδεύσουν σε ασφαλείς εξωχώριους λογαριασμούς. Η Κολομβία των Βαλκανίων δεν έχει ταίρι στον πλανήτη. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα κονομήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Η Τελευταία Μεγάλη Μπάζα πριν η Ελλάδα οδηγηθεί στην ολοσχερή καταστροφή και στον διαμελισμό. Πριν εξαφανισθεί από τον χάρτη. Οτι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους…