Όσοι δεν έχουν «μάτια» είναι ανόητο να μιλούν για όσα «βλέπουν»!

wpid-wp-1468683581602.jpeg

Αφήνετε τις ταμπέλες σας να κρίνουν τα γεγονότα , σαν τους λεπρούς που φοβούνται το νερό είναι για εσάς η αλήθεια!

Προτιμάτε τον στρουθοκαμηλισμό και την τύφλωση και το μόνο που σας νοιάζει είναι να ασχοληθείτε αν ο Παΐσιος έχει δίκιο , αν οι προφητείες πέτυχαν η όχι!

Δεν θα σε ρωτήσει η συγχρονικοτητα για το πότε θα εκδηλωθεί , δεν θα πάρει άδεια το αλληγορικό από έναν με ταμπέλα για το αν θα γεννηθεί η όχι!

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι η απόλυτη απόδειξη όλων όσων έχουν ειπωθεί για τους καιρούς μας και σίγουρα κάποια από αυτά ήρθαν από ένα μεγαλύτερο πνεύμα από το ανθρώπινο , είτε το λέμε Θεό είτε με άλλη ονομασία!

Να είστε 100% σίγουροι ότι θα γίνουν γιατί αφέθηκαν χρόνια μέσα στην συνείδηση μας σαν σπόροι να καλλιεργηθούν και η συνείδηση όταν κάνει αποδοχή δεν γυρίζει πίσω!

Αντι λοιπόν να συμπεριφέρεστε σαν πελατακια της κάθε πίστης και ανταγωνιστές της αντίπαλης εταιρίας παραγωγής πιστών ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ότι τα θαυμαστά και πνευματικά υπάρχουν χωρίς την ανάγκη οπαδών και ονομάτων!

Γιατί η ουσία είναι τα γεγονότα και τα σημάδια που μας δόθηκαν με όποιο τρόπο από όποιο άνθρωπο … και όχι αν κάποιος έπεσε μέσα η όχι!

Έτσι και αλλιώς ακόμα και δίπλα σου να είναι η Ηλίας και ο Ενώχ αυτή την στιγμή δεν θα είχες καμία πιθανότητα να τους αναγνωρίσεις !

Και θυμήσου σε όποια πίστη και αν είσαι , ακόμα και άθεος να είσαι…πάντα υπάρχει η εκδοχή του από εκεί…του χάους …του διαόλου …του δαίμονα …του κακού…της άσχημης συγχρονικοτητας !

Από όποια πλευρά και να είσαι πάντα υπάρχει η αντίθετη ….

Για αυτό ΗΛΙΘΙΕ ξεστραβωσου και απεγκλωβισου από τις λέξεις που φυλακίζουν το ευρύ φάσμα της νόησης και δες ότι όλα όσα ΑΦΗΣΕΣ να μπουν μέσα σου θα γίνουν..ακόμα και αυτά που τα έβαλες μέσα σου για να τα πολεμήσεις !

Εσύ γεννάς και το καλό και το κακό… και τους δυο σπόρους τους κυοφορείς από την στιγμή που γεννιέσαι … αν σήμερα δεν βλέπεις ότι το ζύγι γύρισε απότομα προς την μεριά την μαύρη είσαι άξιος της τύχης σου!

Κρατήστε πάση θυσία την ΠΗΓΗ ΣΑΣ σταθερή για να έχετε περισσότερες ελπίδες να επιβιώσετε!