Απατεώνες κοινού ποινικού Δικαίου…

wpid-wp-1471532098296.jpeg

Κοτζάμ πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής στη χώρα του και ο απατεώνας ενεργούσε σαν κοινός μαυραγορίτης. Πού είναι το περίεργο; Η έκπληξη θα ήταν να στεκόταν μακρυά από κομπίνες.

Δεν κατάλαβα. Για να βοηθήσει τον αθλητισμό, να προπαγανδίσει τις αξίες της άθλησης και τους πρωταθλητές να κάνουν καλύτερες επιδόσεις, ξεφτυλίζεται εκείνος που γίνεται πρόεδρος ομοσπονδίας, και ακόμα ένα πόστο παραπάνω; Όχι, βέβαια. Για την κονόμα το κάνει.

Ξεφτύλα σκέτη είναι να φιλάς κατουρημένες ποδιές του κάθε επίσης απατεώνα προέδρου αθλητικού σωματείου, να σε ψηφίσει να γίνεις εσύ πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ένα ελεεινό νταραβέρι είναι η με δημοκρατικές διαδικασίες άνοδος στα ανώτερα σκαλοπάτια του παραγοντικού αθλητισμού.

Τον συνέλαβαν τον μαλάκα, έτσι τον λένε πλέον οι συνάδελφοί του άλλοι πρόεδροι εθνικών ολυμπιακών επιτροπών, τον αθάνατο της ΔΟΕ Πάτρικ Χίκεϋ. Τον Ιρλανδό πρόεδρο της ολυμπιακής επιτροπής που θα τιμωρηθεί σίγουρα και από τον Άγιο Πατρίκιο, τον Απόστολο της Ιρλανδίας.

Αυτό που έκαναν και μερικοί δικοί μας πρόεδροι ΠΑΕ που δεν ήταν μεγαλομέτοχοι. Μέσω των οργανωμένων κονομάγανε από τη μαύρη αγορά εισιτηρίων. Αυτό έκανε ο αξιοσέβαστος Πατρίκιος Χίκεϋ και τον τσακώσανε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Πηγή