Έκτακτο .. Κλείνει η ΔΕΗ

wpid-wp-1472020836761.jpeg



style="display:inline-block;width:320px;height:100px"
data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
data-ad-slot="8490168628">

Επιτέλους οι ηρωικοί Ελληνες καταναλωτές-φορολογούμενοι αντιστέκονται με πάθος και συνέπεια στο φαύλο πελατειακό κράτος και βρίσκονται λίγο πριν μίας ιστορικής νίκης εναντίον του. Οι πελάτες του βαθέως κράτους της ΔΕΗ των Φωτόπουλων και Ρίζων Ρίζων, μιας ΔΕΗ που χρησιμοποιήθηκε σαν φονικό εργαλείο επιβολής του γνωστού χαρατσιού καταρρέει. Βρίσκεται λίγο πριν το λουκέτο και ας υποδύονται το αντίθετο οι Σκουρλέτης-Παναγιωτάκης.

Οι ηρωικοί πελάτες της ΔΕΗ συμμετέχουν ομαδικά στο Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους λογαριασμούς. Αποτέλεσμα οι οφειλές προς τη ΔΕΗ να ξεπερνάνε τα 3 δις ευρώ και ο Οργανισμός να βαδίζει για λουκέτο παρά την διαφημιστική καμπάνια με τη Ράντου και τις αλχημείες με το ιλιγγιώδες ποσό των ανεξόφλητων λογαριασμών από το οποίο ο Παναγιωτάκης επιχειρεί να αφαιρέσει τους μόλις 290.000 πελάτες που ξεκίνησαν διακανονισμό τις δόσεις του οποίου δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Φλουδόπουλου στο Capital.gr από την πλευρά της η διοίκηση της ΔΕΗ προσπαθεί να συσκοτίσει την πραγματική εικόνα για το ταμειακό πρόβλημα, που προκαλούν τα φέσια.

Μάλιστα η διοίκηση Παναγιωτάκη αποφάσισε να τροποποιήσει τη μεθοδολογία υπολογισμού των ανείσπρακτων οφειλών (δεν συνυπολογίζονται σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν οι οφειλές σε ρύθμιση) και μιλά ανεπίσημα για περιορισμό των οφειλών. Η τάση περιορισμού των ανείσπρακτων επιχειρείται να αποδοθεί στη ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή, την έκπτωση του 15% αλλά και στη διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε εσχάτως η ΔΕΗ.

Ωστόσο, άλλες πηγές που δεν ελέγχονται από τη διοίκηση της εταιρείας, μιλούν για νέα έκρηξη των ανεξόφλητων που κυμαίνονται ή ακόμη και έχουν ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ.

Το ποσό αυτό σημαίνει ότι οι οφειλές έχουν ξεπεράσει το 50% του ετήσιου τζίρου της εταιρείας που κυμαίνεται στα 5,73 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρόγραμμα διακανονισμών έχει αποτύχει παταγωδώς αφού προσήλθαν μόλις 290 χιλιάδες οφειλέτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πελάτες που είχαν ήδη υπαχθεί σε διακανονισμό στον οποίο δεν κατάφεραν στην πορεία να φανούν συνεπείς.

Οπως αντιλαμβάνεστε ο δημόσιος οργανισμός που για δεκαετίες υπήρξε (και εξακολουθεί) η σφηκοφωλιά του βαθέως πελατειακού κράτους ελάχιστα απέχει από να κατεβάσει για πάντα τους ρελιέδες. Πρόκειται για μια ιστορική νίκη των Ελλήνων φορολογουμένων-κορόιδων οι οποίοι με εργαλείο την μοναδική αντιστασιακή πράξη που τρέμουν οι κυβερνώντες-την ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ-κατάφεραν να λυγίσουν έναν οργανσμό στυλοβάτη του πελατειακού κράτους.

Για να γκρεμιστεί ολοκληρωτικά το χυδαίο πελατειακό κράτος και να συμπαρασύρει μαζί του το φαύλο πολιτικό προσωπικό αρκεί μια κίνηση: Nα μην πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ!


Πηγή