Ακου, Ενοπλε Σύντροφε Γιώργο Κυρίτση…

wpid-wp-1470558097038.jpeg

Γύρευε τι καλόπαιδα χρυσαυγίτες ήταν αυτοί οι τύποι της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τον Μάριο και τον Κώστα.

Με τέτοια αστυνομία σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να μακροημερεύσει η κυβερνώσα αριστερά.

Ολο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε να συλλαμβάνονται και να διαπομπέυονται ένοπλοι σύντροφοι ενώ οι χρυσαυγίτες οργιάζουν. Ακόμη και τον Ρουπακιά τον άφησε σχεδόν ελεύθερο η κυβέρνησή μας. Κι αυτός ο αχαρακτήριστος Τόσκας πανηγυρίζει για την σύλληψη των συντρόφων μας. Μα επιτέλους που ζει αυτή η κομμώτρια;

Η σύλληψη των συντρόφων μας στην Σπάρτη έρχεται να προστεθεί στην σύλληψη του αγωνιστή του Ρουβίκωνα από την αστυνομία της κυβερνώσας αριστεράς.

Πρόκειται για πραξικόπημα της Αστυνομίας η οποία ετοιμάζεται να ανατρέψει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση.

Πολύ φοβούμαι πως και τα εντός του στρατού σταγονίδια θα αναλάβουν δράση με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ένοπλη πάλη είναι μονόδρομος.

Είναι πολύ δύσκολο να χωνέψει κανείς πως είναι δυνατόν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στην Σπάρτη να εργάζονται ντάλα μεσημέρι αντί να πίνουν φραπέ και φρεντοτσίνο στην σκιά.

Παρατήρησαν λέει ένα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας Golf το οποίο είχε απαλλοτριωθεί από την περιοχή Παλαιού Φαλήρου από συντρόφους μας τον Ιούλιο του 2015.

Από πότε ρε μπάσταρδοι το Golf είναι ύποπτο ΙΧ;

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι σύντροφοι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.

Οι σύντροφοι όταν είδαν μπροστά τους μπλόκο της Άμεσης Δράσης και την ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν αναστροφή και να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη.Απαράδεκτο!

Οι σύντροφοι εγκατέλειψαν το Golf και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διερχόμενο ταξί. Ατυχώς στο ταξί υπήρχαν ήδη δύο γυναίκες επιβάτες που δεν είχαν κανένα λόγο να πάρουν ταξί. Επρεπε να βρίσκονται στα σπίτια τους και να μελετούν τον Τσελεμεντέ του Αναρχικού.

Οι σύντροφοι Σακκάς και Σεϊσίδης άρχισαν να τρέχουν αλλά οι φανατισμένοι χρυσαυγίτες αστυνομικοί περικύκλωσαν το σημείο με αποτέλεσμα οι σύντροφοί μας να συλληφθούν.

-Αγαπητέ Γιώργο γάματα. Να παραιτηθεί αμέσως αυτή η κομμώτρια ο Τόσκας πριν τον παραιτήσουμε εμείς…

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

William Godwin


Πηγή