Απίστευτο : Ο Υπουργός Ναυτιλίας παίρνει το μέρος κατηγορουμένου για κακούργημα

wpid-wp-1471532713613.jpeg

Αδιανόητη η τοποθέτηση του αρμόδιου υπουργού για τον άνθρωπο που σκότωσε ένα 5χρονο κορίτσι και τρεις ενήλικες, και μάλιστα ενώ τις πρώτες ώρες κάλυπτε την ταυτότητα του δράστη

Ως έμπειρο χαρακτήρισε τον κυβερνήτη του ταχύπλοου που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος στην Αίγινα προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

«Είχε δικό του σκάφος πολλά χρόνια. Ήταν γνωστό για την ενασχόλησή του με τη θαλάσσια αναψυχή με το σκάφος αυτό. Ταυτόχρονα ταυτόχρονα είχε γνώση του χώρου αν και δεν ήταν Αιγινίτης» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Αποκαλύπτοντας ότι στην κατάθεσή του ο 77χρονος υποστήριξε ότι έτρεχε με 21 ναυτικά μίλια την ώρα της σύγκρουσης ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε αδιανόητο να τρέχει με αυτή την ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο.

«Δεν νοείται να μην υπάρχουν ειδικοί κανόνες για περάσματα όπως αυτό στο στενό της Μονής» συμπλήρωσε ο κ. Δρίτσας και σημείωσε ότι στην περίπτωση αυτή όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχει ένα κράτος ως νομικό πλαίσιο δεν μπορουν να έχουν εφαρμογή γιατί όφειλε να έχει αυξημένη την προσοχή του σε κάθε περίπτωση.


Πηγή