Αποκλειστικό… Επόμενη Πρωθυπουργός η Παναγία

wpid-wp-1471460508381.jpeg

Δεν ξανάγινε. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, που σύμφωνα με τα γκάλοπ τον έχει από κάτω του και με διαφορά τον Τσίπρα, διέπραξε το απονενοημένο. Δεν θυμάμαι εδώ και 50 χρόνια άλλον υποψήφιο πρωθυπουργό,
μάλιστα ενώ τρέχουν οι υποψίες για πρόωρες εκλογές, να απενοχοποιήσει τον προσωπικό του αντίπαλο. Τον πρωθυπουργό Τσίπρα.
Συγκεκριμένα πράγματα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στη χθεσινή του δημόσια τοποθέτηση με αφορμή τη γιορτή της Παναγίας. Μόνο με τη δύναμη της μεγαλόχαρης θα τα καταφέρουμε, είπε ο Κυριάκος.

Φοβερό! Είμαι σίγουρος ότι αυτό που είπε ο Μητσοτάκης μόνον τυχαίο δεν είναι. Έχει τη σκοπιμότητά του. Προδίδει την ολοφάνερη σκέψη του να μη θέλει να γίνει από τώρα πρωθυπουργός. Να επιθυμεί, σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς, να παραμείνει κι άλλο ο Τσίπρας. Ίσως αποζητά μεγαλύτερη φθορά του προέδρου του Σύριζα.

«Στην Παναγία ο λαός ακουμπά τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές του» συμπλήρωσε την ελεγεία του ο Μητσοτάκης. Δηλαδή; Σα να λέει ο υιός του Κωνστανίνου «Τι μπορώ να κάνω εγώ όταν έρθει η σειρά μου να γίνω πρωθυπουργός; Παπάρια μάντολες μπορώ. Αν περιμένουμε σωτηρία, μόνο η Παναγία μπορεί να βοηθήσει.» Άρα;

Άρα, ό,τι μπορεί κάνει ο φουκαράς ο Τσίπρας. Τι Αλέξης, τι Κυριάκος. Το ίδιο είναι. Η σωτηρία έχει όνομα, της Παναγίας. Βαράτε, λοιπόν, προσευχές και να “στε σίγουροι ότι η μάνα του Χριστού θα σας λυπηθεί.