Είναι κρίμα να εκπορνεύσετε τις κόρες σας για να πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ

wpid-wp-1472458031335.jpeg

Σεισάχθεια με τα κατασχεμένα σπίτια λόγω ΕΝΦΙΑ!

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ (όπως και οι προηγούμενες φαύλες κυβερνήσεις) είναι αποφασισμένο να προχωρήσει στην δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων φορολογουμένων οι οποίοι δεν θα μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Θα κατάσχονται όλα τα ακίνητα (σπίτια, ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, αποθήτες, γκαράζ, κλπ) εκτός από εκείνα που ανήκουν σε μέλη και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια όσα από τα κατεσχεμένα σπίτια ανήκουν στην κατηγορία των πολυτελών επαύλεων-ειδικά στα βόρεια προάστεια και τις ακριβές συνοικίες-θα παραδίδονται στα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος ώστε εκείνα με την σειρά τους να διάγουν ανέμελον, πλουμιστόν βίον.

Τα σπίτια των λαικών συνοικιών που έχουν κατασχεθεί από ιδιοκτήτες που ψηφίζουν τα άλλα κόμματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα αποδίδονται στους συντρόφους του Ρουβίκωνα, στους Πυρήνες της Φωτιάς, στους Αναρχικούς της ΓΑΔΑ, και στους κρατικοδίαιτους αντιεξουσιαστές γενικότερα οι οποίοι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

Η σεισάχθεια των κατοικιών όσων δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΕΝΦΙΑ είναι δεδομένη.

Το μόνο που θα μπορούσε να διασώσει τις περιουσίες των Ελλήνων από την δήμευση που ετοιμάζει το πελατειακό φαύλο κράτος είναι η μαζική ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ και η ανάγκη αυτή να λάβει Κινηματικό Χαρακτήρα.

Ο μόνος τρόπος να διασωθούν οι περιουσίες των Ελλήνων είναι η μαζική συμμετοχή στην μη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και των υπολοίπων φόρων στο φαύλο κράτος.

Δεν χρειάζεται να πουλήσετε το νεφρό σας για να πληρώσετε το ΕΝΦΙΑ. Στο κάτω κάτω έχετε μόνο δύο νεφρά ενώ ο ΕΝΦΙΑ θα είναι αιώνιος εάν συνεχίσουμε να πληρώνουμε.

Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ μέσα από τα Κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τα οποία απετέλεσαν τον πολιορκητικό κριό του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της εξουσίας θα αποτελέσουν πλέον το μπούμεραγκ που θα τους στείλει στο πυρ το εξώτερον.

Είναι κρίμα να εκπορνεύσετε τις κόρες σας για να πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ.

Η ΜΗ ΠΗΡΩΜΗ είναι ο μόνος δρόμος αντίστασης.


Πηγή