Η Κρήτη δεν είναι ούτε Χίος, ούτε Λέσβος μαλάκες του Σύριζα…

wpid-wp-1470939547757.jpeg

Χώρους φιλοξενίας προσφύγων θέλει η κυβέρνηση να δημιουργηθούν στην Κρήτη σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας στους φορείς του νησιού.
Ο κ. Μουζάλας έφτασε στο Ηράκλειο λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης οπότε και συμμετείχε στην ευρεία σύσκεψη για το μεταναστευτικό στην Περιφέρεια Κρήτης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον μεταπηδήσαντα απ’ το βαθύ πασόκ στον τσύριζα βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη (που δεν τολμάει να περπατήσει στους δρόμους), όλοι οι δήμαρχοι του νησιού. Τα σχέδια της κυβέρνησης για το νέο κύμα μεταναστών που αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα είναι να χρησιμοποιηθεί η Κρήτη ως μία ενδιάμεση στάση των προσφύγων μέχρις ότου να προωθηθούν σε χώρες του εξωτερικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μουζάλας ανέφερε πως σε πρώτη φάση αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη 3.000 πρόσφυγες οι οποίοι θα μείνουν για λίγο χρονικό διάστημα σε χώρους φιλοξενίας. Το «λίγο χρονικό διάστημα» φυσικά στη γλώσσα των αριστερών,σημαίνει «Μόνιμα»!!! Μάλιστα, η προοπτική είναι να μοιραστούν στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.
Ο κ. Μουζάλας και οι άλλοι ντόπιοι αλιγάτορες του νησιού μας, μήπως θέλουν να μας πληροφορήσουν, πόσα μιλλιόνια ευρώ θα ενθυλακώσουν για αυτή την αρχική κατάληψη του νησιού από τα κακοποιά στοιχεία της Μέσης Ανατολής ??? Πόσα??? Μήπως η προκαταβολή είναι πάνω από δύο μιλλιόνια σε πρώτη φάση ??? Λέμε, μήπως ??? Αυτός είναι κι ο λόγος που δεχτήκατε κύριοι να συνυπογράψετε και στην αντικατάσταση του πληθυσμού της Κρήτης, μετά κι απ’ αυτόν που γίνεται και στα υπόλοιπα νησιά της επικράτειας ???
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ???


Πηγή