Κατασχέθηκαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε ως κινητή περιουσία του Αλαφούζου

wpid-wp-1470916845659.jpeg

Σε αναστάτωση βρίσκεται η χώρα μετά την εντολή του εισαγγελέα να κατασχεθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Κλιμάκιο εφοριακών μπούκαρε στο κτίριο του ΣΚΑΪ και κατέσχεσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, ως κινητή περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Μαφιόζικο παρακρατικό χτύπημα στον Γιάννη Αλαφούζο κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες στην Κολομβία των Βαλκανίων. Σύμφωνα με αποκλειστική είδηση της ΑΥΓΗΣ το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου διέταξε την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή προαναγγέλθηκε και ενεργοποιείται στην σημερινή συγκυρία, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου και, προφανώς, λίγες μέρες πριν την διαδικασία δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες, το αφήνω στην ελεύθερη κρίση κάθε καλόπιστου πολίτη.

Μετά από παρέμβαση διαφόρων πολιτικών παραγόντων και κατσαπλιαδων γίνεται προσπάθεια να μετατεθεί η υπόθεση και να συζητηθεί πριν συμβούν τα χειρότερα παραμονές Χριστουγέννων με την γέννηση του Θεανθρώπου…
Ελπίζουν με λίγα λόγια ο Θεός να βάλει το χέρι του….

Αυτά ……