Με ναύτη στο τιμόνι αργά βουλιάζει το καράβι !

wpid-wp-1472569791814.jpeg

Πριν από περίπου 7 χρονιά ξεκίνησε η νέα μεθοδική προπαγάνδα στην Ελλάδα η οποία ήθελε να σε πείσει για ένα χρέος που δεν υπάρχει . Πράγμα το οποίο το πέτυχαν ευκολά , σου πουλήσαν καθημερινό φόβο και τρελά στα μέσα εξαπάτησης και βάλανε και ένα ανθρωποειδές βαρέλι να σου πει ότι μαζί τα φάγαμε .

Σε αυτά τα 7 χρονιά κάποια γατάκια με ποδιές κατάφεραν να σε πείσουν ότι η Ελλάδα έχει δισεκατομμύρια χρέος , κατάφεραν να σπρώξουν 12 000 + Έλληνες , συνάνθρωπους σου στην αυτοκτονία , κατάφεραν να σου στερήσουν κατά πολύ τα δικαιώματα σου και αυτό είναι μόνο η αρχή . Αυτοί κλείνουν και ανοίγουν μακροπρόθεσμες συμβάσεις . Έχεις δώσει γη και ύδωρ και ως αντάλλαγμα θα λάβεις την υποδούλωση σου , η μεσαία τάξη δεν επηρεάστηκε ακόμα στον βαθμό που πρέπει για να αρχίσει να σκέφτεται .

Με μια γενική ματιά στο παρασκήνιο βλέπουμε προσπάθειες αφοπλισμού των πληθυσμών , στέρηση δικαιωμάτων και μια παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία στρώνει τον δρόμο για την επερχόμενη παγκόσμια κυριαρχία του δικού τους θεού .
Το κύριο πρόβλημα όμως δεν είναι η οικονομία αυτό είναι μόνο το δόλωμα με το οποίο και τσίμπησες ευκολά επειδή πλέον έχεις ως πρώτη αξία τα χαρτάκια . Η μεγαλύτερη κρίση δεν είναι οικονομική , αλλά η κρίση ηθικών αξίων και ιδανικών . Οι κατοχικοί σου έχουν δείξει πολλές φορές μέσα από ειδήσεις άρθρα κ.τ.λ. τις τεχνικές τους και τις στρατηγικές τους , ότι η πραγματική στόχευση είναι στο πως θα σε κάνουν όσο πιο αδύναμο γίνεται μέχρι να γίνεις η μπαταριά τους , σου έχουν κλέψει το μεγαλύτερο σου αγαθό , τον χρόνο σου ! Ακόμα λειτουργείς με βάση τον χρόνο , δεν έχεις διεκδικήσει ακόμα την Δικαιοσύνη και την αθανασία !

Σύμφωνα με το δόλωμα λοιπόν η Ελλάδα έχει ένα χρέος που δεν μπορεί να ξεπληρωθεί , παρόλα αυτά οι «δανειστές» συνεχίζουν να κρατάνε όρθιο το τραπεζικό – χρηματοπιστωτικό σύστημα . Για ποιο λόγο λοιπόν κάποιος συνεχίζει να σου «δίνει» χρήματα τα οποία δεν μπορείς να επιστρέψεις ? είναι οι ευρω-πεη καλοί μαζί σου και συνεχίζουν να σου δανείζουν για το ανύπαρχτο σου χρέος που σε έπεισαν ότι είναι αληθινό αλλά δεν μπορείς να το ξοφλήσεις ?…
προφανώς όχι !

Αρά τι θα ήθελε αυτός ο κύριος να πάρει από εσένα ? ή καλυτέρα τι δεν έχει πάρει ακόμα από εσένα ?
Για ποιο λόγο δεν έχουν αφήσει ακόμα το σχοινί για να σε ρίξουν στο πάτωμα ? Γιατί γίνεται αργά και σταδιακά η πραγμάτωση του σχεδίου τους ? Τι φοβούνται ? τι θέλουν να τελειοποιήσουν ?

Αν αύριο το θελήσουν μπορούν να μηδενίσουν την αξία του ζωγραφιστού χαρτιού και να σε περάσουν κατευθείαν στο ηλεκτρονικό ή να σε αφήσουν να διαλυθείς από αποκλεισμό , γιατί δεν το κάνουν ? Τι τους εμποδίζει στο να δημιουργήσουν αύριο κιόλας την νέα τάξη ? Γιατι ο ροθτσιλντ και η κλίκα του δεν κλείνουν την τσέπη ?
Ποιος δεν αφήνει το καράβι να βουλιάξει ?

Να θυμάσαι ότι νικήσαμε !


Πηγή