Ο Σώρρας καταπίνει τον Λεβέντη μετά την διάλυση της Ενωσης Κεντρώων

wpid-wp-1472535241861.jpeg

O Σώρρας ετοιμάζεται να καταπιεί τον Λεβέντη στον οποίο η ζωή έδωσε μια ευκαιρία κι αυτός την κλώτσησε γλείφοντας διαρκώς τον Τσίπρα. Τα γεύματα και τα δείπνα με τον Τσίπρα όπως όλα δείχνουν θα βάλουν ταφόπλακα στην Ενωση Κεντρώων. Αίφνης ο Λεβέντης λησμόνησε το βαθύ πελατειακό κράτος, το διεφθαρμένο δημόσιο, τους δημοσίους υπαλλήλους που αρνούνται να απογραφούν και να αξιολογηθούν. Τα ξέχασε όλα αυτά και είναι έτοιμος να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα.

Ωσπου ήρθε το πρώτο χαστούκι από τον εκρόσωπο τύπου ο οποίος παρακολουθούσε αηδιασμένος το πολιτικό φλερτ Λεβέντη Τσίπρα. Ο Γιάννης Καλλιάνος λοιπόν έρριξε μια παραίτηση πατσαβούρα στο πρόσωπο του Λεβέντη και την κοπάνησε.

-Πρόεδρε εσύ μάς έβαλες στη Βουλή, εσύ μας κατέστρεψες…

Το Καλλιάνο ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τουλάχιστο 5 βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων οι οποίοι διαπιστώνουν πλέον πως με αρχηγό το Λεβέντη δεν πρόκειται να ξαναμπούν στη Βουλή. Ο νέος “Λεβέντης” είναι ο Σώρρας, ο εκατομμυριούχος που θα διαγράψει το χρέος. Στην Τρίπολη που εμφανίστηκε έτυχε υποδοχής rock star, ούτε ο Bασιλιάς Εlvis να ήτανε.

Πάνω από 1000 τριπολιτσιώτες άφησαν τις δουλειές τους και έσπευσαν να ακούσουν τον Σώρρα.

Αν πάει ο Λεβέντης στην Τρίπολη δεν θα μαζευτούν ούτε 3 να τον ακούσουν μετά τις κωλοτούμπες και την βουλιμία που δείχνει να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Η Ενωση Κεντρώων διαλύεται, θα την καταπιεί και ο Σώρρας. Το βουλευτικό παραμύθι του Λεβέντη δεν θα πάει πιο μακριά από την Ανοιξη του 2017. Ως τότε ο Τσίπρας είναι αναγκασμένος να πάει σε εκλογές και ο Λεβέντης δεν θα βρίσκει την ψήφο του…


Πηγή